2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
مرسی گلم اره خصوصی میخوام برم . دکتر چیکا جون یبار رفتم پیششون ویزیت شدم دودلم نسبت بهشون همچنان. خ ...

من تازگی تحقیق کردم و تعریف دکتر متین رو شنیدم

میخوام انشاالله زایمانمو برم پیش دکتر متین بیمارستان آرمان

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

سلام دوستان خوبین؟ کسی اینجا همسرش واریکوسل عمل کرده بعد باردار شده باشه؟ هر کسی این شرایط رو داره راهنمایی کنه لطفا🙏❤️ . چند ماه بعد عمل باردار شدین؟ 

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانمایی که زایمان کردید لطفا بیاین از تجربه زایمانتون و پنهون کردن یا نکردن آی وی اف بگید که چه کارا ...

تخصص دکتر ربطی به آی وی اف کردن ما نداره 

الکی حساس شدی

چون الان خیلیا که میان مطب دکتر عارفی آی وی اف نکردن پس دلیل نمیشه

من کل خاندان میدونن دکترم عارفی ولی هیچکس شک نکرده

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
من تازگی تحقیق کردم و تعریف دکتر متین رو شنیدم میخوام انشاالله زایمانمو برم پیش دکتر متین بیمارستان ...

من الان تحت نظر دکتر متین هستم ولی تعریف خوب از بیمارستان آرمان متاسفانه نشنیدم فکر کنم ایشونم فقط تو آرمان هستن قبلا صارم بودن ولی الان دیگه نیستن.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
قبل پانکچر یا قبل انتقال ؟

رویان وارد شدم یسری آزمایش و عکس رنگی برام نوشتن سال ۹۸. امسال گفتم هیسترو چون داپلر و عکس رنگی مشکلی نداشت گفتن سونو هیسترو انجام بده. روش کار مثل عکس رنگی ماده نمکی وارد می کنن. بعد دستگاه سونو داخلی میزارن چک می کنن

خدایا شکرت
تخصص دکتر ربطی به آی وی اف کردن ما نداره  الکی حساس شدی چون الان خیلیا که میان مطب دکتر عارفی ...

من خودم قبلا دوبار پیش عارفی میکرو کردم و منفی شدم اکثرا کسایی پیشش میرن که یا میکرو میخوان یا سقط مکررن ولی هستن کسایی هم که بقول شما عادیه وضعیت ولی اصولا پیش اینجور دکترا آدمای شرایط خاص دار میرن دیگه  و بعد رفتم مام که خدا خواست و خداروشکر مثبت شدم. خداروشکر که کسی شک نکرده من اخه همینجوری از اینور اونور میشنوم که میگن احتمالا میکرو کرده سر همین حساس ترم شدم که دکترم تخصص میکرو نداشته باشه.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
وییییی ننه قربونش برم من ماشالله هزار ماشالله دلم رفت. خدا حفظش کنه

خدا نکنه عزیزم .ممنون گلم ان شاالله دامن شما هم به زودی سبز بشه ❤️❤️❤️🥰🥰ی روزی تو تاپیک همش از نگرانی های دوران بارداریم میگفتم الان نگرانی ها بچه داری فعلا نگرانیم بابت چاردست و پا رفتنشه😂

کار خوبی میکنی به بیمارستان میگی . حالا من سر بچه اولم مادرشوهرم از شهرستان نیومد . الان هر دقه میگه ...

تاریخ زایمان نگو بعد بگو یهویی شد. تازه اجازه ملاقات ندارن

خدایا شکرت
مرسی عزیزم ایشالله بسلامتی همه خانومای باردار با دل خوش نی نی هاشونو بدنیا بیارن و خاطره خوب از زایم ...

الهی آمین 

ان شاالله شما هم یه دکتر خوب پیدا کنی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خدا نکنه عزیزم .ممنون گلم ان شاالله دامن شما هم به زودی سبز بشه ❤️❤️❤️🥰🥰ی روزی تو تاپیک همش از نگر ...

عزیزمی انشالله الهی آمین آره یادمه عزیزم خدا براتون حفظش کنه. 😍😍😍😍😍😍😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
این‌جواب سونومه هشت ماهشه 😂😍😍😍

آره عزیزم میدونم خداحفظش کنه. 

منظورم این بود اون زمانی که رفتی سونو ساک و قلب رو جدا رفتی؟ چقدربینشون فاصله بود؟

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
من خودم قبلا دوبار پیش عارفی میکرو کردم و منفی شدم اکثرا کسایی پیشش میرن که یا میکرو میخوان یا سقط م ...

فکر نکنم بیمارستان اجازه ملاقات بده عزیزم. تا چند ماه پیش که اجازه نمیداد. شما بگین  اجازه ملاقات نمیدن کسی نیاد. امان از دست آدم های فضول😐 دوستم بهم زنگ که مشکلی داری دکتر میری چرا  به من نمیگی 😕 به تو چه اخه

خدایا شکرت
من الان تحت نظر دکتر متین هستم ولی تعریف خوب از بیمارستان آرمان متاسفانه نشنیدم فکر کنم ایشونم فقط ت ...

ببخشید اینو میپرسم دوست داشتی جواب بده گلم بعد چند سال از ازدواجتون مامان شدی؟ من همش میترسم دوقلو بشه بعد همه بگن رفته آی وی اف کرده آخه اصلا نه سمته خودم نه خانواده همسرم دو قلویی نداشتیم چون بعد ۱۰سال از ازدواجم میشه دیگه قشنگ همه میفهمن. ولی از الان یه خالی بندی پیدا کردم میگم.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
آره عزیزم میدونم خداحفظش کنه.  منظورم این بود اون زمانی که رفتی سونو ساک و قلب رو جدا رفتی؟ چق ...

عزیزم من یادمه دو هفته بعد اینکه جوابم مثبت شد رفتم سونو ساک و دوهفتع بعدش سونوی قلب بتای من ۱۴۰بود ازمایش دادم