2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
منم تازه انتقال دادم بعصی وقت ها این ترشحات و دارم. عفونت خارش و سوزش داره به همین راحتی درگیر نمیشی ...

اخه من شنیدم ترشحات باید غلظت داشته باشه ولی مال من اونجوری هم نیست . مرسی عزیزم که گفتی بله کلا به آب خداروشکر علاقه خاصی دارم زیاد میخورم 😅🙂

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
ممنون عزیزم  سلامت باشی . الهی آمین واقعا محتاجم به دعاهاتون . من هیدروکسی می خوردم نظر دکترم ا ...

منم رویانم شوره جان 

دکترمم‌مشایخی

خیلی دوست دارم انتقالمم با خودش باشه

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان. من تو سیکل انتقال هستم و ماه پیش هیسترو و خراش انجام دادم. الان رفتم سونو میگن که یه ز ...

سونو رو دکترت انجام داد؟

نکنه منظورش همون خراش بود؟

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
سلام  متاسفانه فرشتم آسمونی شد هر چی تلاش کردیم شاید امیدی پیدا بشه بتونیم نگهش داریم نشد  ...

خدا بهت صبر بده. خودش دلتو آروم کنه. 🙏💔

منم دارم اشک میریزم. 😔😔😔😔😔😔

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
واقعا؟ عین اینی که من گفتمو داری شما هم ؟ ببین حجمش کمخ به خاطر همین اصلا معلوم نی غلظتش چجوری ولی آ ...

همینی که شما میگیو من هر روز دارم 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خودت را از دست خودت نجات بده  یعنی که چی نشستی برای خودت مریضی کشف میکنی به خودت نهیب بزن تا ...

سلام گلم خوبی

رفتی بتا بدی؟

چند بود؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
گلم وقتی زخم داری نباید انتقال بدی دیگه چون خود اون زخم عامل التهاب و عفونته والتهاب و عفونت با ...

اخی دکتر خودش تو هیسترو این کارو کرده. قبلش رحم من مشکلی نداشته😭

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
عزیر ستروتاید راحت گیرتون اومد؟من که شهرستانم گیرم نمی اومد 

دكتر من گفت برو از داروخانه رودكي بگير تو دزاشيب.منم از اونجا داروهام رو گرفتم .ستروتايد هم ايراتي بود و با يه اسم ديگه كه دكتر گفت همينه

سونو رو دکترت انجام داد؟ نکنه منظورش همون خراش بود؟

اره خود دکتر انجام داد. خودش هم ماه قبل برام هیسترو و خراش انجام داد. 

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
مرسی که ج دادی من اگه سونو ان تی و آنومالی رو بخوان توش نوشته آی وی اف خداکنه نخوان این دوتا رو. بعد ...

قربونت گلم بگو ندارم نگه نداشتم فقط سونو معمولی ببر منکه هیچی نبردم فقط چنتا عکس براشون فرستادم زیادم نمیرم فقط بخاطر واکسن رفتم ولی واسه واکسن بچه و داروهاش مجبور شدم پرونده تشکیل بدم وگرنه همونم نمیرفتم.من این داروهارو نداشتم فقط اسپرین داشتم که اونم دو ماه بود قطعش کرده بودم ولی همونجا بودن کسایی که اسپرین داشتن و تزریق کردن فکر نکنم این داروها منعی داشته باشه به من گفت هر دارویی داری طبق دستور مصرف کن و قطع نکن

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
مرسی که ج دادی من اگه سونو ان تی و آنومالی رو بخوان توش نوشته آی وی اف خداکنه نخوان این دوتا رو. بعد ...

سعی کن هرچه سریعتر واکسن بزنی دکتر من چند روزی میگفت برو دوز سومم بزن حتی اگه ۴ ماه نشده این سویه خیلی خطرناکه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏