2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046214 بازدید | 684504 پست
ان شاالله این دفعه مامانی😍😍

مرسیی ایشالله, الهی خودتم زایمانت راحت باشه سزارین میکنی؟ راستی میگم شماهاهم برنامه دارین؟ برای تزیین اتاق زایمان ونمیدونم فیلمبردار؟!! من دوستم تازه زایمان کرده17تومن خرجش شده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم کار خاصی نکردم ولی مرکز و دکترمو عوض کردم. تو اول سرم اینترالیپید و خراش هم داشتم ولی نشد. تو ...

انتقالتون با نصر بود عزیزم؟ من با علیرضایی انتقال دادم منفی شدم...الانم از لحاظ روحی شرایط خوبی ندارم..میترسم برم انتقال.

سلام دوستان.

من تو سیکل انتقال هستم و ماه پیش هیسترو و خراش انجام دادم. الان رفتم سونو میگن که یه زخم هست که اگر خوب نشه سیکل کنسل میشه.

این مشکل واسه چیه؟

کسی تجربه ای نداره؟

ممکنه بخاطر هسترو و خراش این مشکل پیش اومده باشه؟

توروخدا اگر اطلاعی دارین منو راهنمایی کنید🙏🏽

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
اهان درسته.. میگم بنظرت اینهامانع بارداری بودن? یا الکی رفتیم هیسترو

نه الکی که نیست دختر.سپتوم مانع بارداریه عزیزم پلیپم همینطور اگه بزرگ باشه.اینا خودش انشاءالله به بارداری نزدیکترمون میکنه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
نه الکی که نیست دختر.سپتوم مانع بارداریه عزیزم پلیپم همینطور اگه بزرگ باشه.اینا خودش انشاءالله به با ...

اع واقعا؟ خداکنه که دیگه همینهابگیرن برامون. برای من که دوتاجنین مونده. ولی چه حس قشنمه اینکه موانع رو ادم برمیداره ونزدیک به روزای خوب. خداخودش بهترینارو رقم بزنه برامون. 

من پلیپم کوچیک بود

اره عزیزم بهداشت واکسن زدم ولی چون بهداشت منطقه خودم نبود نمیدونستن باردارم.نه اصلا لازم نیست بگی فق ...

مرسی که ج دادی من اگه سونو ان تی و آنومالی رو بخوان توش نوشته آی وی اف خداکنه نخوان این دوتا رو. بعد یه سوال شما پردینزول یا هیدروکسی کلروکلین و آسپرین انوکسا مصرف میکردی ؟ اگه اره قطع کردی رفتی زدی یا نه؟ دکترم بمن گفت نیازی نی هیچیو قطع کنی

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
اع واقعا؟ خداکنه که دیگه همینهابگیرن برامون. برای من که دوتاجنین مونده. ولی چه حس قشنمه اینکه موانع ...

بله عزیزم من خودم به دکتر گفتم برام انجام بده که دیگه مطمئن برم جلو.عزیزم انشاءالله خدا نظرکنه بهت و جوجه هات به دلت محکم بچسبن

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
انتقالتون با نصر بود عزیزم؟ من با علیرضایی انتقال دادم منفی شدم...الانم از لحاظ روحی شرایط خوبی ندار ...

بله عزیزم انتقال آخرم که مثبت شدم خداروشکر با دکتر نصر بود دکتر ویزیت و کارای دیگه پانکچر و داروها هم با دکتر علیرضایی بود خدایی دکتر علیرضایی دکتر خوبیه الکی منو هیسترو و غیره هم نفرستاد و واقعا راست میگفت که لازم ندارم. بعد من تو انتقال قبلی ها سرم داشتم و پردینزول روزی دوتا ولی توی آخری که مثبت شدم هیچ سرمی نداشتم و فقط روزی نصف پردینزول داشتم دکترای مام اصلا سرم رو قبول ندارن و میگفتن عوارضش بیشتره و اثبات شده نی که درمان میکنه. 

خلاصه عزیزم اول از همه به آرامش برس و از نظر روحی خودتو آماده کن بعد هم بسپار به خدای مهربون ایشالله که زود نتیجه میگیری ولی به دکتر علیرضایی هم اعتماد کن دکتر خیلی مهربون و خوبیه خواستی انتقالتو فقط بنداز روزی که دکتر نصر باشه وگرنه دکتر علیرضایی هم خیلی خوبه آمار مثبتاشم شنیدم خوبه.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت