2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046252 بازدید | 684508 پست
من روز پانکچرم نزدیکی میکنم برا نمونه شوهرم 

خب پس منظورت قبل پانکچر نیست مگه؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خب پس منظورت قبل پانکچر نیست مگه؟

هم قبل پانکجر هم قبل اینکه ازمایش دی اف ای اخر  رو بده برا نظر نهایی انجام تسه 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام  متاسفانه فرشتم آسمونی شد هر چی تلاش کردیم شاید امیدی پیدا بشه بتونیم نگهش داریم نشد  ...

عزیزم واقعا متاسفم 😔فقط از خدا می خواهم به دلت ارامش بده وزود زود جاش برات پر بشه و شامل معجزه خدا بشی 😢

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
الزهرا تبریزبودم خیلی مزخرف بود.... کاش هیشکی اونجانره البته خود دکترخوبه ها فقط محیط اموزشیه من بد ...

مهربون جون من دیروز هیسترو شدم خیلی کم خونریزی داشتم و درد نداشتم‌ اما الان خونریزی کردم و کمرم درد میکنه شما چطوری بودی؟ و استراحتت چجوری بود به من اصلا نگفتن استراحت کن بیمارستان بهمن بودم دکتر عارفی صبح عمل کردن ظهر مرخص

اره عزیزم با دکتر انصاری پور بودم ده تا تخمک داشتم که به خاطر شرایط شوهرم فقط چهار تا جنین شد دوتا د ...

خدا روشکر عزیزم که نتیجه گرفتی ،ممنون از توضیحاتت . شما چند ماه قبل پانکچر مکمل خوردین ؟ همسرتون فرتیل اید استفاده کرد ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 

سلام من نه روزهست انتقال دادم دوسه روزه دردتخمدان دارم ازچی میتونه باشه،جنین بعدچندروزشروع میکنه به لانه گزینی کسی میدونه؟

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
خدا روشکر عزیزم که نتیجه گرفتی ،ممنون از توضیحاتت . شما چند ماه قبل پانکچر مکمل خوردین ؟ همسرتون فرت ...

خواهش میکنم من خودم ۴۵ روز به پانکچر فقط دکتر بهم سلن زینک داد به همسرمم یونی زینک دیگه هیچ مکملی برای پانکچر نخوردیم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلام  متاسفانه فرشتم آسمونی شد هر چی تلاش کردیم شاید امیدی پیدا بشه بتونیم نگهش داریم نشد  ...

طوطیا جونم خدا بهت صبر بده عزیزدلم 😭😭😭😭😭

خیلی ناراحت شدم پیامتو دیدم الهی که خیلی زود جاش با طبیعی برات پر بشه عزیزم😭😭😭😭🤲🏻🤲🏻🤲🏻

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام گلم بهداشت واکسن رو رفتی زدی ؟  میگم لازمه که حتما به بهداشت که میریم که پرونده باز کنن ب ...

اره عزیزم بهداشت واکسن زدم ولی چون بهداشت منطقه خودم نبود نمیدونستن باردارم.نه اصلا لازم نیست بگی فقط مهم سونوگرافی و بعضی ازمایشگاهاست که باید بدونن من چون اوایل واکسن فقط برای ای وی اف میزدن گفتم وگرنه دلیلی نداشت بهشون بگم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
آره واقعا بیمارستان خیلی تجربه سونو جنین ندارن و اطلاعات درست نمیدن 😂😂😂دیگه کار به جایی میرسه مج ...

نه منم همینم عزیزم چون لاغر و قدمم بلنده خیلی کم نشون میده دلیل بعدیش اینه به قول دکترم که پرتی نداری ولی خب دروغ چرا بعضیا میان مطب اینقدر شکم دارن یوقتی حسودیم میشه😁😁😁

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏