2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
سلام  متاسفانه فرشتم آسمونی شد هر چی تلاش کردیم شاید امیدی پیدا بشه بتونیم نگهش داریم نشد  ...

حق داری عزیزم واقعا نمیشه برای اروم کردنت چیزی گفت متاسفم فقط باید بگذره تا حالت بهترشه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
آره . والا نمیدونم فعلا گفته از روز سه سیکل داروهارو شروع کنم‌تازه پانکچر کنم

بسلامتی عزیزم 

تعیین جنسیتی شما؟؟؟؟

کدوم مرکز میخوای انجام بدی 

پیش کدوم دکتر

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام  متاسفانه فرشتم آسمونی شد هر چی تلاش کردیم شاید امیدی پیدا بشه بتونیم نگهش داریم نشد  ...

خیلی متاسفم برات عزیزم 😭😭😭😭😭😭😭😭

فدات شم‌. آره ممنونم .‌ دکتر اسرافیلی رفتم ولی فعلا پانکچر نشدم

امیدوارم یه عالمه جنین پسر برات تشکیل بشه 😍😍😍😍😍

خانمهایی که مثبت شدید شب انتقال نزدیکی داشتید ممنون میشم همه جواب بدید

ما همون نزدیک صبح انجام دادیم و دوش گرفتیم و رفتیم مرکز

(چرا آیکون خجالت نداره؟)

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
خواهش میکنم من خودم ۴۵ روز به پانکچر فقط دکتر بهم سلن زینک داد به همسرمم یونی زینک دیگه هیچ مکملی بر ...

عزیزم شما قبل پانکچر ، گرمی خیلی خوردین ؟ چه نکاتی رو رعایت کردین ؟ مصرف سیاهدونه خوبه ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
مهربون جون من دیروز هیسترو شدم خیلی کم خونریزی داشتم و درد نداشتم‌ اما الان خونریزی کردم و کمرم درد ...

الهی عزیزدلم ایشالله زود خوب میشی من ازهمان روز خونریزی کردم. درداشم مثل پریودی وخشک شدن کمر.. ولی امروز که روز سومم دردندارم اماااا باید خیلی مواظب باشیم عفونت نگیریم من خودمم حساسم که بیچاره میکنه. به منم هیچ استراحتی نگفتن فقط گفتن پله واینکه وسیله سنگین تاسه هفته برندارم وتاسه هفته منع رابطه