2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046208 بازدید | 684504 پست
سلام  متاسفانه فرشتم آسمونی شد هر چی تلاش کردیم شاید امیدی پیدا بشه بتونیم نگهش داریم نشد  ...

متاسفم گلم

امیدوارم خدا جاش رو با نی نی سالم و صالح پر کنه و دلت شاد بشه توکلت به خدا باشه گلم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام  متاسفانه فرشتم آسمونی شد هر چی تلاش کردیم شاید امیدی پیدا بشه بتونیم نگهش داریم نشد  ...

وای عزیزم چقدر سخت😔😔😔

متاسفم، کاش کاری یا حرفی ازم برمیامد الان!

امیدوارم بتونی زودتر این دوران رو طی کنی و دلت یه کم آروم بگیره🙏

جلو خودتو نگیر، غمت بزرگه بذار با سوگواری خالی شه. امیدوارم از این به بعد خیر و خوشی برات در پیش باشه🙏

سلام دوستان من هفته 28بارداریم از هفته 11بارداری گفتن مقاومت شریان رحمی داری از اول انتقالم اسپرین میخورم دیروز دکترم گف باید 2تا اسپرین 80 هر روز بخوری کسی بوده شرایطش مثل من باشه خیلی نگرانم بهم گفت ممکنه زودتر بچه رو بدنیا بیاریم 

دکتر بهتون گفت؟ کدوم مرکز بودین؟ رویان تا چیزی ثابت نشه انجام نمیده آمپول جی سی اف هم گفتم بزنم میگف ...

امید مرکز ، اره نامه دادن، 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
خانوما آزمایش ایمنی انعقادی رو برای چی مینویسن ؟ من anti tpo بالاس . 

مردینزول میخای یا سرم احتمالا شایددد

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه ها من شوهرم بدون نزدیکی نمیتونا تخلیه کنه حالا دکتر گفته هر زمان میخای بری ای وی اف پنج روز قبل ازمایش بده من تو دوران مصرف دارو نزدیکی کنم مشکلی نداره  شما نزدیکی داشتین ؟ 

طوطیا جان خدا بهت صبر بده بتونی تاب بیاری ، انشاالله بعدش طبیعی بشی به حق فاطمه زهرا خدا بزرگه هیچی براش نشد نداره  ،ما  کوه مشکلات داریم ولی من هنوز بعد نه سال امید دارم و منتظرم خدا حتی تا ماه اخر شروع سیکل حامله بشم و  بهمون بچه بده   انشاالله تو هم به زودی زودی دلت شاد بشه  

آخییی عزیزدلم خدابه دلت صبربده انشاالله به زودی جاش با بچه‌های سالم و صالح پربشه براتون ماازکارخداسردرنمیار یم ولی قطعا بهترین درها روبه روتون باز می‌کنه مطمئن باش فدای توبشم 

بچه ها من شوهرم بدون نزدیکی نمیتونا تخلیه کنه حالا دکتر گفته هر زمان میخای بری ای وی اف پنج روز قبل ...

منظورت قبل پانکچر هست اگه از ۴۸ ساعت قبل پانکچر نباید نزدیکی داشته باشی قبلش اشکالی نداره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
منظورت قبل پانکچر هست اگه از ۴۸ ساعت قبل پانکچر نباید نزدیکی داشته باشی قبلش اشکالی نداره

من روز پانکچرم نزدیکی میکنم برا نمونه شوهرم