2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
خواهش میکنم،یکیشونpai-1  یکیشونمACe-1  با اسپرین و انوکسان مشکلت حل میشه ان شالله

ممنون‌ستایش‌جان

عزیزم‌یعنی‌مشکل‌غلظت‌خون‌دارم؟

من‌دوتاانتقال‌منفی‌داشتم..

به‌نظرت‌‌این‌ACEکدوم‌فاکتورنشون‌میده؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
بچه ها تو سیکل انتقال امروز روز ۱۲ پریودی ضخامت آندومتر ۶ بود کسی راه حلی به جز دارو داره بگه ؟؟؟؟؟؟

لوبیاسبز بخور آناناس خوبه آب فراوان پیاده روی 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات بشم کاریوتایپ ندادم همون ایمنی انعقادی دادم ....اونا شاملش نمیشه؟

نه عزیزم کاریوتایپ فرق میکنه

البته من ایمنی انعقادی هم دادم پارسال آزمایشگاه کاج دادم که نزدیک ۴تومن شد تکمیلیم پوشش داشت من ۵۰۰ دادم ولی امسال دوباره آزمایشگاه ونک دادم ۱/۵ شد که باز تکمیلیم پوشش داشت این دفعه هیچی ندادم! حالا خودمم اینهمه فرق قیمت کاج و ونک رو نمیدونم برای چیه!! 

دكتر رزاقي من از جنين شناسم وقت گرفتم واسه فردا برم ببينم نظرش چيه

مثلا در مورد چی صحبت میکنی بلاست و اینا 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام گلم ....من ازمایشات ایننی انعقادیم ۴میلیون شد بیمهتامین اجتماعی دارم و این ازمایشات رو تو ازمای ...

اسم بیمت چیه

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
به من گفتن رحم دستکاری نکنین. نمی دونم چطور به بعضی ها میگن نزدیکی داشته باشین

ما داشتیم بی جلوگیری 

الان باردارید؟

مثبت شد ولی سقط شد 

عزیزم با دکتر انصاری پور هستی ؟ چند بار پانکچر شدی ؟ شرمنده یه توضیحی بهم‌میدی . چند تا تخمک‌چند تا ...

اره عزیزم با دکتر انصاری پور بودم ده تا تخمک داشتم که به خاطر شرایط شوهرم فقط چهار تا جنین شد دوتا دختر دوتا پسر یکی از پسرها رو هم دکتر ژنتیک گفت مشکل ژنتیکی داره وحذف کردن اون یکی رو هم انتقال دادم که خدارو شکر مثبت شدم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
 من از شش هفته دقیقا!!!!!!! یعنی تا امروز روی خوش بارداری ندیدم🤕😭 همه میگن تاحالا باردار این ...

تهوع دائمی واقعا اذیت کننده است، یعنی من خودم میگم خاضرم درد داشته باشم تهوع نداشته باشم🙄

ولی داری به ۴ ماه نزدیک میشی به سلامتی، ایشالا زودتر قطع میشه میوفتی تو دوران شیرین بارداری😊

ببخشش اگر بار اولشه  ....نازایی ادم رو کلافه میکنه وعصبی  ایشالا که مشکلتون حل بشه به ...

عزیزم چقد خوبه بیشتر بگیم از این عوارض روحی

من الان خیلی داغونم.افسردگی شدید

روحم به همدردی احتیاج داره

😉

ساراجون‌‌یعنی‌غلظت‌خون‌دارم‌بایدآنوکسا‌وآسپرین‌استفاده کنم.من‌دوتاانتقالام‌فقط‌آسپرین‌داشتم.. یعنی‌ ...

عزیزم نمیشه گفت دلیل منفی شدنه بیشتر باعث سقط میشه مشکل انعقادی

اره باید انوکسا هم مصرف کنی 

من هم ایمنی دادم هم انعقادی هم کاریوتایپ

نه کاریوتایپ فرق میکنه واسه کروموزوم هست

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍