2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
سلام نیلدا جون خوبی؟من دلم طاقت نیاورد رفتم پیش دکتر سونوگراف خودم سونو کرد بعدشم برگه ی اون سونوگرا ...

ای جاااانم اخییییی خداروشکر این باشه درس عبرتمون که سونو هیچ کجا جز مراکز سونو معتبر نیست واقعا

باور کن این سونو منم اشتباه کرده ولی خوب همه بهم میگن شکمم خیلی کوچیکه، نمیدونم چرا بزرگ نمیشه، مثلا در حد 6 ماه مونده شکمم انگار نه انگار 4 هفته دیگه به دنیا میاد این بچه😂😂

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
ایشالله که دیگه مثبت شن فسقلیا ومنوخون جیگرنکنن.  اره همرو دادم وقراره قبل انتقال اینترالیپید ...

ان شاالله این دفعه مامانی😍😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر خودم بهم داد

اها ....پس فقط ی دونه بعد لز یک ماه زدی و گفت دیگه لازم نیست برنی؟.... شما مشکل ایمنی داشتین؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عزیزم نگران نباش مال منم کم شد وبعدش قهوایی حالاهم به صورت رگه های دارومده.ممنون عزیزم.انشاءالله شما ...

عزیزم شما لک بینیتون از هفته چندم شروع شد و علتش چی بود؟.....من از هفته پنجم شروع شد...

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام صبحتون بخیر امیدوارم همه تون خوب باشید و خیلی زووود به نتیجه ی دلخواه تو این راه برسید سال گ ...

به سلامتی زایمان کنی عزیزم، منم ماه اخرم هنوز دارم به شکم میزنم چون پوست دستم سفت شده بود هرشب گریه میکردم آمپول میزدم، شکم چربیش زیاده اصلا سوزنش از اون همه لایه رد نمیشه که بخواد به بچه برسه خدایی نکرده

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
کاریوتایپ آزمایش ژنتیک گلم ایمنی چیز دیگست. گلم من از بیمه هیچ پولی نگرفتم و کلا آزاد کاریوتایپ رو د ...

ممنون عزیز دلم....میدونی اون دونفر اسم کاربریشون چی بود؟....

مامان گلیا من الان ۱۱ هفته و ۳ روزم هرچی سن بارداریم میره بالاتر همش احساس نبض قوی توو دلم احساس میکنم دوقلو هم دارم میخوام شما هم همینجوری هستین ؟؟؟؟؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
عزیزم شما لک بینیتون از هفته چندم شروع شد و علتش چی بود؟.....من از هفته پنجم شروع شد...

عزیزدلم من باردار نیستم هیسترو شده بودم که لکه داشتم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
ممنون عزیزدلم

فدات عزیزم ....تو هم دعا کن نینی هام سالم و صحیح بیان بغلم