2777
2789

این دختره میشه دوست د خ ترِ دوست پارتنر من حالا تاپیکا قبلمم هست که همش نخ میداد به پارتنرم این تو دانشگاه منه و ما برای ناهار دورهم جمع شدیم که پارتنرم برای من غذا گرفت اومد دم در دانشگاه خودش تحویلم بده منم ببینه و بره بعد این دختره عین دم جارو دنبالم بود اومد پیش ما یکی دیگه دوستامونم بود من به پارتنرم گفتم در نوشابه رو خودت باز کن و برو من نمیتونم یهو اون دختره هم گفت اره اره برامنم بازززززش کن با ی لحن خیلی بدی گفت کاملا جملش تیکه دار بود هیچی جاتون خالی خودم بازش کردم 😐 حالا حس میکنم کمتر حقش ر ی دم بهش😕

نه دیگه کامل تخریب گردی

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید زمان ببره ولی خلاصه ی روزی متوجه میشین حتی خود شوهر هم هیچ پوخی نیست بقیه بخوان براش صف بکشن چه برسه به پارتنر 

دست بردارین از این توهمات

مرد واقعی دزدیده نمیشه جانم

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

هیچکاری نکردی که 

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
شاید زمان ببره ولی خلاصه ی روزی متوجه میشین حتی خود شوهر هم هیچ پوخی نیست بقیه بخوان براش صف بکشن چه ...

یعنی شما ی نفر به همسرتون این حرفارو بزنه سکوت میکنید!!!

منظورم اون نبود که خودشو گفتم باز کردم🤣🤣

چیکار کردی ؟

یاد یک صحنه از فیلم فرندز افتادم 

مونیکا با یک زن دیگه کتک کاری میکنند بعد چندلر با ذوق میگفت اخ جون دعوای زن‌ها 

حالا پسرهای دانشگاه با ذوق دعوای شما رو تماشا کردن