2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046071 بازدید | 684498 پست
@زینبی_بابا ‍  سلام عزیزم من دو هفته پیش انتقالم منفی شد روزی یه دونه پردنیزولون میخوردم بعدش ...

عزیزم اینها عوارض قطع پردنیزولون هست نگران نباش تا یکهفته ده روز بهتر میشی

واکسن هم بیشتر دکترا میگن دو هفته یا یکماه بعد از قطع پرد میتونی بزنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم من اول یه جنین دو روزه برام انتقال دادن و رفتم خونه سه روز بعدش رفتم دوباره دوتا بلاست ان ...

ممنون عزیزدلمممم دستت دردنکنه..الهی بسلامتی به دنیا بیاد برای منم دعاکن..

عزیزم‌غذاچی‌میخوردی؟

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
سلام دوستان من تو بیمارستان بهمن پانکچر شدم .میخواستم قبل انتقال دکتر جنین شناسم رو ببینم .میدونید ...

فکر کنم باید بری صحبت کنی پشت اتاق عمل ببینیشون 

عزیزم چند تا تخمک چند تا جنین شد؟ 

سلام خانمایی که تو بارداری پردینزول و هیدروکسی کلروکین مصرف میکنید و واکسن آنفلونزا زدین آیا این داروهارو باید قبل زدن آنفلونرا قطع کنیم؟ من از دکترم پرسیدم گفت نیاز به قطع کردن نی حتی برای واکسن کرونا هم گفت نیاز نی قرصی رو قطع کنی. آیا کسی تجربه داره؟

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
جنین شناس مگه میشه دید منم بهمن میخام انجام بدم راضی بودی ازشون

شدنش كه ميشه به شرطي كه خلوت باشن.يكي از دوستام وقت گرفت و رفت مشاوره ولي الان اصلا جواب تلفن نميدن. بد نبود فقط اينكه شانس من همش به شلوغي خوردم روز پانكچرم اونجا 30 تا پانكچرو عمل بود و واقعا شلوغ

فکر کنم باید بری صحبت کنی پشت اتاق عمل ببینیشون  عزیزم چند تا تخمک چند تا جنین شد؟

رفتم کارت جنینارو‌بگیرم که گفت خیلی شلوغه و نمیشه

عزیزم تعداد تخمک رو نمیدونم ولی ۸ تا جنین فریز کردن

سلام خانمایی که تو بارداری پردینزول و هیدروکسی کلروکین مصرف میکنید و واکسن آنفلونزا زدین آیا این دار ...

دکتر رزاقی به من گفت ۳ هفته بعد از زدن دوز دوم واکسن پردنیزولون رو شروع کنم.وای اگر کسی داره مصرف میکنه و چاره ای نداره فکر کنم مشکلی نداره ادامه بده.در اصل داروهای استروئیدی مثل پردنیزولون نمیزاره آنتی بادی واکسن به اندازه حداکثر در بدن ایجاد بشه و ایمنی صد در صدی ایجاد نمیکنه

دکتر رزاقی به من گفت ۳ هفته بعد از زدن دوز دوم واکسن پردنیزولون رو شروع کنم.وای اگر کسی داره مصرف می ...

اگه اینجوریه که دیگه زدنش چه فایده ای داره 🤔

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

اره فایده ایی نداره منم چون پردنیزولون میخوردم دکتر گفت نزنی بهتره چون ایمنی ایجاد نمیکنه حالا قطع کردم سه هفته دیگه برم بزنم

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

نه عزیزم زدنش بهتر از نزدنش هست.ایمنی ۱۰۰ در ۱۰۰ ایجاد نمیکنه ولی حتی ایمنی کم هم بده بهتر از اینه که اصلا ایمنی نداشته باشید

آره عزیزم راست میگی کنسلش کردم شماهاگفتین ترسیدم من خودم همه چیو خیلی ساده میگیرم بخاطر همون تا الان ...

بهتر عزیزم نرو به ریسکش نمی ارزه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍