2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داداشم به نظدت امگا سه بخرم برا قبل انتقال یا سلن پلاس سلان پلاس طی دوماه اخیر خوردم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
آناشید   @آناشید     من یه شماره دارم، فرتیل سی ام داره اما متاسفانه وحشتناک گ ...

مرسی گلم پیدا کردم ولی نگرفتم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
نمی دونم عزیزم من سیکل پانکچرم ۱۵ روزه بود نداشتم ولی انتقال اولم سیکلم ۴۵ روزه بود داشتم

این چه سیکلیه ذخیرت چند بود

سلام خانما شبتون بخیر ،،،یه سوال داشتم میگم من چهارتخمه توبارداری ضرر نداره؟اخه سرما خوردم گلوم درد ...

نخور 

گیاه درمانی خوب نیست

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ

@زینبی_بابا‍ 

سلام عزیزم من دو هفته پیش انتقالم منفی شد روزی یه دونه پردنیزولون میخوردم بعدش که منفی شد مرکز گفت یه هفته یه روز در میون بخور بعدش قطع کن الان یه سه روزی میشه قطع کردم چند روز بعد میتونم برم واکسن کرونا بزنم ؟ زنگ‌زدم مرکز گفته حتما از دکتر عفونی یا ایمونولوژی باید بپرسی . 

الان سه روزه قطع کردم سرگیجه های بدی دارم گرفتگی عضلات به شکلی که اصن راه نمیتونم برم یا کتفم میگیره یا لرزش دست و بازو 

اینا عوارض پردنیزولونه ؟

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
@زینبی_بابا ‍  سلام عزیزم من دو هفته پیش انتقالم منفی شد روزی یه دونه پردنیزولون میخوردم بعدش ...

@زینبی_بابا    

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
هر طرف ۶ تا؟یا که کلا ۶ تا؟ چطور قبول کردی و به همون ۶ تا راضی شدی؟ شما هم فک میکردی مثل من با دار ...

کلا ۶ تا

دکترم گفت کیفیت تخمک ها خوبه. سایزشون خوبه

و اینکه دنبال تعداد زیاد نبودم. کیفیت مهمه 

اگر دکترت را قبول داری بهش اعتماد کن. دکتر تاییدش کرد؟

اگر همین تعدادی که داره خوب رشد میکنن عالیه

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
واجبه ؟ 

نه والا راستش واجب که نیست دو سه روزه میخاستیم بریم شمال برگردیم اگه بدونم مشکلی ایجاد میشه اصلا نمیرم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
[QUOTE=216890493]سلام عزیزم همسر منم مورفولوژیش ک همون شکل طبیعی اسپرمه صفر بود و تحرکشم خیلی کم بود ...

شوهر من dfi هم خوب نبود

من ۹ تا تخمک داشتم. مام میرم دکترم علیرضاییِ واقعا راضیم ازش

انشالله بزودی مشکل شما هم حل بشه و خدا دلتونو شاد کنه❤

منم طول سرویکسم ۳۰ بود برا هفته ۱۶ یه سونوگرافی نوشت برام والا از دکترم تا حالا مسافرتو نپرسیدم الا ...

عزیزدلم اگه واجب نیست بری نروبنظرم، اگرم واجبه بری دیگه خیلی چیزاروبایدرعایت کنی گلم