2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
ساراجون‌‌اشتباه‌کردم..فاکتورهای‌انعقادی‌هس شما‌دادی این‌آزمایشو؟

بله عزیزم‌ دادم‌ واسه من ی فاکتور نرمال نبود

نگران نباش با انوکسا و اسپرین حل میشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
[QUOTE=217182983]ذخیرم ۳ بود من قبل پانکچرم ال دی نداشتم همون روز دو پریود که سونو شدم دارو داد بهم ...

دقیق یادم نیست عزیزم یک سال و نیم پیش پانکچر شدم من

تا جایی که یادمه گونال اف داشتم فقط بعدش ستروتاید و اچ سی جی واسه ازاد سازی داروی دیگه ای نداشتم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزدلمممم دستت دردنکنه..الهی بسلامتی به دنیا بیاد برای منم دعاکن.. عزیزم‌غذاچی‌میخوردی؟

قربونت حتما عزیزم اگه لایق باشم

همه چی می خوردم بجز زعفرون اناناس اب هویج و کرفس و این چیزا که میگن ضرر داره تغذیم تقریبا مثل همون قبل انتقال بود

برو دکترت دارو بگیر وقتی شدیده قرص جواب نمیده اصلا هم نگران عوارض امپول نباش هیچ ضرری نداره برا جنین ...

چه آمپولی میزنی شما برای تهوع ؟؟؟؟

من بهتر شدماااااا اما باز اذیتم صبا انقدر بالا میارم هیچی تو معده ام نیست اما بالا میرم که کل تنم میلرزه نمیتونم راه برم تا نیم ساعت😔😔😔😔

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

سلام دوستان خالم باردار هست تو غربالگری ۱۸هفته ریسک پراکلامسیا داشت 

دکترش چییزی نگفت 

الان اومده سونو انومالی دکتر گفت رشدش ۱۰روز عقب مونده رو شریان دهانه رحم و بند ناف تاثیر گذاشته دیگه هیچ توضیحی نداد....تروخدا یکی راهنمایی کنه

چه آمپولی میزنی شما برای تهوع ؟؟؟؟ من بهتر شدماااااا اما باز اذیتم صبا انقدر بالا میارم هیچی تو معد ...

تینا جان شما آزمایش کاریوتایپ دادین قبل تعیین جنسیت ؟ عزیزم ببخشی اگه سوالم تکراریه 

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام عزیزم نه ندادم تو مشاوره فقط کسایی که تو خانواده شون مشکل ژنتیکی مثل خدای نکرده عقب افتادگی یا ...

عزیزم با دکتر انصاری پور هستی ؟ چند بار پانکچر شدی ؟ شرمنده یه توضیحی بهم‌میدی . چند تا تخمک‌چند تا جنین شد ؟

اره عزیزم درسته ولی تو رویان خیلیااا ازو اسپرم بودن باردار شدن ان شاالله بزودی قسمت خودت بشه نه عزی ...

مرسی عزیزم😘

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
تینا جان شما آزمایش کاریوتایپ دادین قبل تعیین جنسیت ؟ عزیزم ببخشی اگه سوالم تکراریه 

عزیزم من نمیدونم چیه این آزمایش؟؟؟

من ندادم 😚😚😚

عزیزم من نمیدونم چیه این آزمایش؟؟؟ من ندادم 😚😚😚

دکتر برام‌نوشته . رفتم‌بیمه میگه سابقه سقط ، ای وی اف منفی ، مشکل ژنتیکی ، ناهنجاری ،و ...‌‌ میگم‌نداریم خدارو شکر 

میگه پس بیمه تقبل نمیکنه . آزادش میشه ۳ تومن بیمارستان عرفان 

دکتر برام‌نوشته . رفتم‌بیمه میگه سابقه سقط ، ای وی اف منفی ، مشکل ژنتیکی ، ناهنجاری ،و ...‌‌ میگم‌ند ...

وای چقدر گرونه

کی میخوای انتقال بدی بسلامتی