2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
منم طول سرویکسم ۳۰ بود برا هفته ۱۶ یه سونوگرافی نوشت برام والا از دکترم تا حالا مسافرتو نپرسیدم الا ...

عزیزم واسه من ۳۲ بود دکتر گفت اصلا نرو حتی یک ساعت تو ماشین نشین

بازم نظر خودته ولی بنظر من هیچی ارزش نداره ماها که این همه با بدبختی باردار شدیم اگه بیای زیر ۳۰ باید سرکلاژ بشی

من که نرفتم اصلا فقط دکتر میرم و میام حتی بیرونم نمیرم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
😂😂😂 وای خدا . همسرم‌از سر کار اومد گفت ببین تب دارم ؟ صورتش گرم بود بدنش نه . میگفت صبح گلوم درد ...

😂😂.اگه تا صبح زبونم لال حالش بدتر شد که نه نره ولی اگه خوب بود بره. انشالله که چیزی نیست ما که از وقتی وارد سیکل شدیم هر روز حس کرونا داشتیم 😁

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برمممم عزیزدلی به خوشگل خاله بگودعاکنه. الهی سلامت بیادبغلت.  جوابموخوندم سپتوم کوتاه و ...

حتما عزیزدلم😍😍😍

آره گلم ممکنه ان شاالله این دفعه وارد سیکل شدی مثبت بشی

نگران ضخامتت نباش درست میشه عزیزم

فقط ازمایشای ایمنی انعقادیو دادی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
این چه سیکلیه ذخیرت چند بود

ذخیرم ۳ بود

من قبل پانکچرم ال دی نداشتم همون روز دو پریود که سونو شدم دارو داد بهم و ۱۶ سیکل پانکچر شدم

😂😂.اگه تا صبح زبونم لال حالش بدتر شد که نه نره ولی اگه خوب بود بره. انشالله که چیزی نیست ما که از ...

میگه دوتا اسپریژن ، کیوتن ،امگا، ب۶ ، سی ،ای ، ۲ تا تاموکسیفن خوردم داغ کردم . مرسی گلم

خدای من خدای معجزه هاست . 
میگه دوتا اسپریژن ، کیوتن ،امگا، ب۶ ، سی ،ای ، ۲ تا تاموکسیفن خوردم داغ کردم . مرسی گلم

😁😁😁 از دسته این مردا شما هم بگو آره به همون خاطر بوده بذار تلقین کنه که از اون بوده تلقین میتونه همه کار کنه اینجور فردا صبح حالش خوبه خوبه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام خانمی شماانوکساپارین هرروزتزریق میکنی راحت پیدامیکنی چندمیخری

عزیزم ببخشید که من جواب میدم اگه تهرانی داروخونه رویان داره ازاد دونه ای ۷۰ با تامین اجتماعی حدودا ۳۰

سلام من هشت روزهست انتقال دادم امروزلخته دیدم مشگلی نیس کسی میدونه خیلی نگرانم ممنون میشم جواب بدید

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
نه نرو . این همه زحمت کشیدی  من باردار بودم ۹ ماه مسافرت نرفتم . بخدا یکسره هم مهمون داشتم ولی ...

آره واقعا راست میگی کنسلش کردم 

میدونی من یه اخلاقی دارم همه چیو خیلی ساده میگیرم این برنامه مسافرتم به اصرار خودم بود همسرم بنده خدا مخالف بود به خاطر من قبول کرد 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم واسه من ۳۲ بود دکتر گفت اصلا نرو حتی یک ساعت تو ماشین نشین بازم نظر خودته ولی بنظر من هیچی ار ...

آره عزیزم راست میگی کنسلش کردم شماهاگفتین ترسیدم من خودم همه چیو خیلی ساده میگیرم بخاطر همون تا الانم از هیچیم نگذشتم گردشمو تفریحمو همرو رفتم ولی با مراعات البته این برنامه مسافرتم فقط به اصرار خودم بود همسرم بنده خدا مخالف بود بخاطر من قبول کرد

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام من هشت روزهست انتقال دادم امروزلخته دیدم مشگلی نیس کسی میدونه خیلی نگرانم ممنون میشم جواب بدید

سلام عزیزم من روز ۶ انتقالم لکه قهوه ای دیدم توش یه رگه های لخته ای هم بود که برامن خداروشکر لکه لانه گزینی بوده انشاءالله براشمام همینه عزیزم 

لخته چه رنگی بود؟

سلام عزیزم من روز ۶ انتقالم لکه قهوه ای دیدم توش یه رگه های لخته ای هم بود که برامن خداروشکر لکه لان ...

قهوه ایی بودش

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....