2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم خوبی؟؟بله شکرخدا تموم شد.جواب پاتولوژی گرفتم ولی هنوز دکتر نبردم آزمایش ایمنی هم دارم انش ...

خداروشکر عزیرم.منم دوروزه قطع شده.منم دیروز رفتم دکتر ایمونولوژی ازمایشای ایمنی رو نوشت اما سی دی مارکر گفت لازم نیست.هفته بعدجوابش میاد میرم پیش دکتر.پاتولوژیمم فعلاپیگیرش نشدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر عزیرم.منم دوروزه قطع شده.منم دیروز رفتم دکتر ایمونولوژی ازمایشای ایمنی رو نوشت اما سی دی ما ...

خوب خداروشکر.منم اول سی دی هارو ننوشت بعدن که انتقالم منفی شد سی دی۵۶ وسی دی۱۶ باHLA DR نوشت فکرکنم حداقل اینا لازم باشه تو سی دیا

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
راستی گلم شما هر سری قبل از پانکچر(روز سوم پریودی)که دونورت رو میبری سونو نمیگفت هر طرف چندتا فولیکو ...

گفتن 

همون ۶ تا را گفتن

هر طرفش را یادم نیست

اما روز پانکچر هم همون ۶ تا که گفت را کشیدن اما یکیش بی‌کیفیت شد

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
انشالله جواباشونم خوب باشه عزیزم. باشوهرم دعوام شد شدیدا زدمن مریضو.  دیگه واقعاکاش میشدطلاق ب ...

عزیز دلم سر به سرش نذار

مردها هم فشار روشونه. اونا نمیتونن گریه کنن . اونا هم سختشونه

البته هیچ دلیل نمیشه که دست روت بلند کنه. باید پشت هم باشین تو این مسیر

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ

[QUOTE=216890493]سلام عزیزم همسر منم مورفولوژیش ک همون شکل طبیعی اسپرمه صفر بود و تحرکشم خیلی کم بود. ۷ تا جنین برامو ...[/

منم همسرم مورفو‌صفره ،تحرک کم ولی dfi خوب بود ،ولی خودمم ذخیره ام کم شده تخمکم‌کم‌بود که اصلا جنین تشکیل نشد ،شما خودتون‌مشکل نداشتین ؟ چندتا تخمک‌داشتین ،راستی کدوم‌مرکز میرین 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
خداروشکر عزیزم😍 منم خوبم گلم .اتفاقی پیمت رو دیدم .اینجا کسیو نمیشناسم نمیدونستم کیو ریپ بزنم و از ...

قربونت برم

آره عزیزم خودم☺️

منم همسرم ازواسپرم بود خیلیا هم باردار شدن با این شرایط

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اره عزیزم طبیعیه.من پوستم سفیده انتقال اولم ک مثبت شد و سقط شد نزدیک دوماه شد ک روزی دوتامیزدم ک اسف ...

اره منم‌پوستم سفیده خیلی تیره شد ترسیدم نکنه اثر نکنه امپوله

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
قربونت برم آره عزیزم خودم☺️ منم همسرم ازواسپرم بود خیلیا هم باردار شدن با این شرایط

شوهر تو لوله نداشت تا جایی ک من میدونم .درسته؟

آها.ممنونم عزیزم

یک سوال دیگه تو مراحل سیکل ای وی اف و...بجز گرفتن اسپرم از مرد .دیگه نیازی بهشون نیست؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
اره منم‌پوستم سفیده خیلی تیره شد ترسیدم نکنه اثر نکنه امپوله

عزیزم نتیجه ی انتقالت چیشد؟😍یجایی با هم چت کرده بودیم.یادمه تورو

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
عزیزم نتیجه ی انتقالت چیشد؟😍یجایی با هم چت کرده بودیم.یادمه تورو

لامصب پریود نشدم برم انتقال فعلا امپول زدم منتظر پری ام

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
لامصب پریود نشدم برم انتقال فعلا امپول زدم منتظر پری ام

آها برای انتقال حتما باید پریود بشی؟ینی تو دوران پریودی انتقال میدن؟