2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
مرسی حتما انجام میدم ولی باید بعد پریود باشه آخه من فعلا فعلنا پریود نمیشم 

قبل پریود سینه سفت میشه اگه سینه سفت نیست مثل معموله انجام بده اونزمان هورمون ها هنو اثر نذاشتن برا همین اشتباه چیزی لمس نمیشه. البته وسواس هم نشو 😁 من قبلا یه کیست داشتم الان سالی یبار خودم معاینه می کنم

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبل پریود سینه سفت میشه اگه سینه سفت نیست مثل معموله انجام بده اونزمان هورمون ها هنو اثر نذاشتن برا ...

من ترسیدم گفتم نکنه برای انتقال بد باشه که مثله اینکه مشکلی نیست ولی حتما باز چک میکنم به دکترمم میگم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
واقعا ؟؟؟ خوبه ؟؟؟ این آزمایش سال گذشته بوده . حالا فردا بره ببینم چجوریه

ببین مال عرفان زمین تا آسمون با ابن سینا فرق داشت واسه همسر من. ابن سینا ۲۸ میلیون شکل نرمال داشت ولی عرفان کلا ۴ میلیون یعنی الیگو اسپرمه منم بی خبر باز خوبه جنین شد برام. خوبه ۲۸ میلیون بد نیست

ببین مال عرفان زمین تا آسمون با ابن سینا فرق داشت واسه همسر من. ابن سینا ۲۸ میلیون شکل نرمال داشت ول ...

یعنی بره عرفان اوضاع بدتر نشون داده میشه ؟ 

اون یعنی چی که گفتی ؟😊.... اسپرم ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
شوهر تو لوله نداشت تا جایی ک من میدونم .درسته؟ آها.ممنونم عزیزم یک سوال دیگه تو مراحل سیکل ای وی ا ...

اره عزیزم درسته ولی تو رویان خیلیااا ازو اسپرم بودن باردار شدن ان شاالله بزودی قسمت خودت بشه

نه عزیزم تقریبا دیگه نیازی نیست

فقط ما اون موقع ازمایش کرونا میدادیم شوهر باید بود الان نمی دونم ازمایش پیگیرن یا نه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
یعنی بره عرفان اوضاع بدتر نشون داده میشه ؟  اون یعنی چی که گفتی ؟😊.... اسپرم ؟

الیگو یعنی زیر ۵ میلیون که دیگه یه مرحله مونده به آزو اسپرمی برسه بعد بچه پرو اون روز میگه من فقط یه دونه لازم دارم ولی ۴ میلیون داشتم. 

نه بابا قرار نیست کا واسه شما هم اونجور بشه ولی یه چیز خوبی که بود موروفولیش عرفان ۱ درصد بود تحرک هم شده بود ۵۸ اینا

ابن سینا تحرک ۱۰. موروفو صفر 

شوهر تو لوله نداشت تا جایی ک من میدونم .درسته؟ آها.ممنونم عزیزم یک سوال دیگه تو مراحل سیکل ای وی ا ...

بعد یچیز دیگه تو رویان که اینجوری بود که جنین بلاست می خواستن انتقال بدن شوهر حتما باید میرفت رضایت نامه پر میکرد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
الیگو یعنی زیر ۵ میلیون که دیگه یه مرحله مونده به آزو اسپرمی برسه بعد بچه پرو اون روز میگه من فقط یه ...

😂😂😂 وای خدا . همسرم‌از سر کار اومد گفت ببین تب دارم ؟ صورتش گرم بود بدنش نه . میگفت صبح گلوم درد کرده ولی الان خوبم . خدا رحم کنه 

با این اوضاع فردا بفرستمش آزمایش بده ؟

خدای من خدای معجزه هاست .