2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست

شما بچه داشتین نه 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
دیدی گفتم چیزی نیست قربونت برم، خداروشکر  اگه میتونی حتما بستری شو بذار یه سره سرم بگیری  ...

مرسی عزیزم فعلا دیشب و امشب سرم ۱لیتری زدم حدود ۵ لیترم اب خوردم

فردا میرم دکتر پریناتولوژیست دکترم نامه داد گفت برو تحت نظرش لازم باشه بستریت میکنن

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اقا من همیشه  با خودت اروم میشم بعد ما ارومت کنیم ، نگران نباش  چند سالته اگه زیرس ...

ای جانم ولی امروز نمیدونم چم شده همش دنباله یه بهانم. 

۳۲ سالمه 😱. یعنی دکترت گفته واسه انتقال اشکال نداره داشته باشی ؟ از کجا فهمیدی داری 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام بچه ها من واسه خودم سوژه جدید درست کردم از صبح که درباره کیست سینه بچه ها کامنت گذاشته بودن فکر ...

عزیزم میگن هر خانمی باید معاینه داشته باشه، معاینه با دست خودت، من معاینه که کردم دو تا کیست رو احساس کردم، بعد دیگه رفتم پیش جراح سینه، نگران نباش، منم بعد دو تا پانکچر و دو بار دارو گرفتن برای انتقال رفتم

اونجا اون هم معاینه کرد و فرستادم سونو، 

منم کلا ادم متوهمی هستم ، تا زمانی که نرفته بودم سونو بدم همش فکر میکردم این دو تا توده کنسر هست😐😐😐 خلاصه که یه مدت گریه زاری کردم و روز سونو رسید، سونو که رفتم گفت تا دلت بخواد کیست های ریز داری، ولی اون دو تا توده که خودم احساس میکردم میگفت بافت سینه هست، بنده خدا ده بار چک کرد😐😐😐

بماند که تا یه مدت بعدش هم متوهم بودم که سونو اشتباه کرده، بعدش دیگه زدم به بیخیالی😐

ای جانم ولی امروز نمیدونم چم شده همش دنباله یه بهانم.  ۳۲ سالمه 😱. یعنی دکترت گفته واسه انتقا ...

دیگه دکتر که جواب سونو رو دید، گفت کاری از دستمون بر نمیاد، بچه هم که نداری، تنها کاری که میتونیم بکنیم چکاب منظم شش ماهه هست، برای دکتر زنانم نامه نوشت که حداقل داروی هورمونی رو بهم بده،

عزیزم میگن هر خانمی باید معاینه داشته باشه، معاینه با دست خودت، من معاینه که کردم دو تا کیست رو احسا ...

یعنی واسه انتقال داشته باشی مشکلی نیست؟ والا تا به حال نرفتم معاینه بشم پیش دکتر. اما خودم دست زدم چیزی نیست ولی خب فکرم مشغولش شده بدجور. قرصی چیزی بهت نداد؟ 

[QUOTE=217129026]یعنی واسه انتقال داشته باشی مشکلی نیست؟ والا تا به حال نرفتم معاینه بشم پیش دکتر. اما خودم دست زدم چ ...[/QUOTE

نه، چه مشکلی، فقط باید چک بشه که کیست ساده باشه، این موضوع فقط مربوط به ما نیست، برای همه خانم ها هست، ما یه ذره ریسکمون بالاتره، الان خیلی ها کیست دارن و نمیدونن اصلا، 

دارو نداره عزیزم، فقط ویتامین ای داد گفت هر وقت درد داشتی بخور

یعنی واسه انتقال داشته باشی مشکلی نیست؟ والا تا به حال نرفتم معاینه بشم پیش دکتر. اما خودم دست زدم چ ...

میگم که، منم یک بار سال ۹۷ رفته بودم، اون زمان هم کیست ساده داشتم ، اصلا اصلا به این چیزها فکر نکن

خیلی از دکترها قبل سیکل ای وی اف به مریض هاشون میگن چکاپ سینه بشن، ولی مرکز ما هم اصلا نگفت، من خواهرم چون خیلی کیست داره و دائم درگیره، به جون من افتاد که برم

[QUOTE=217129026]یعنی واسه انتقال داشته باشی مشکلی نیست؟ والا تا به حال نرفتم معاینه بشم پیش دکتر. ا ...

وای نغمه جان خدا خیرت بده الهی هر چی از خدا میخوای بهت بده از صبح همش داشتم خود خوری میکردم اگه آروم نمیشدم همسرممو میکشتم🤭.

فکر کردم باعث میشه انتقال منفی بشه. من که دکترم گفته هر روز ویتامین ای بخورم. 

کی میری برای انتقال؟

سلام بچه ها من واسه خودم سوژه جدید درست کردم از صبح که درباره کیست سینه بچه ها کامنت گذاشته بودن فکر ...

قشنگ‌وایسا جلو آینه ، خودتو چک کن . دست بکش ببین چیزی رو حس نمیکنی . البته خیلیاشون بافت سینه هستش

خدای من خدای معجزه هاست . 
ای جانم ولی امروز نمیدونم چم شده همش دنباله یه بهانم.  ۳۲ سالمه 😱. یعنی دکترت گفته واسه انتقا ...

ما همون سالا ای وی اف سونومیدادیم قبلش  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم