2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
منم با همسرت موافقم،  یه جایی خوندم نوری که سونو میندازه تو شکم انقد زیاده بچه تموم مدت سونو اص ...

سلام نیلدا جون خوبی؟من دلم طاقت نیاورد رفتم پیش دکتر سونوگراف خودم سونو کرد بعدشم برگه ی اون سونوگرافی پاره کرد خیلی عصبانی شد گفت بچه ت از اون دکتر بی سواد سالمتره😂😂😂سونوش با این سونوم ۳ هفته فرق داشت الان ۳۲ هفته ام تموم شده خداروشکر سالمه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
عزیزم حتما بیمه برو برای کاریوتایپ اگه قرار شد که بدی چون الان هم یکی از دوستان بیمش آسیا بوده قبول ...

عزززم ازمایش کاریوتایپ همون ایمنی منطورتونه فک کنم درسته؟....من این ازمایشها رو بادفترچه تا مین اجتماعی دادم که چهارمیلیون شد و ۲۰۰ تومنش روبیمه داد بقیه اش روخودم .....الان امکانش هست که برم پولش رو از بیمه بگیرم؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بله عزیزم یکی روز قبل انتقال یکی روز مثبت شدن  یکی هم یکماه بعد

سلام گلم اینو دکار ایمنی بهتون داد؟....منم یکی روز قبل انتقال زدم .....بعد وقتی مثبت شدم ی هفته بعدش زنگ زدم دکتر ایمنی و گفت زود برو بزن ....منم چون لک داشتم دیگه همون ده روز بعد از جواب لزمایش زدم اونم با ی مصیبتی چون گسی خونه نمیاد این سرم رو بزنه .....پس دوباره وقت بگیرم از دکتر ایمنی برای ماه دیگه؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
آره نوش جونت     فقط آب هویج زیاد نباید خورد!

ممنون گلم

سلام خانما،میدونم شماهاهمه نفستون حق دعاهاتون مستجاب میشه بادلهای پاکتون برای این بنده حقیر دعاکنیدپ ...

برات دعا میکنم گلم ی صلواتم میفرستم.....ایشالله که خوش خبر بیای

ایشالله به سلامتی، سرم رو زدی؟ لکه بینی قطع شد؟ 

اره خواهر جون بلاخره با هر بدبختی بود یکی رو پیدا کردم بیاد خونه ناشی بود بلد نبود رگ پیدا کنه .....بعدش هم یادش رفت سرم رو باز کنه دوساعت الکی زیر سرم خوابیدم ..دیگه خودم بلند شدم بازش کردم....یعنی ۵ ساعت زیر سرم بودم...بازم ممنون یاداوری کردی.خدا فرستادت اصلا یادسرم نبودم......لکه ام هم خدارو شکر از دیروز قطع شده .....دیروز قهوه ای شده بود .....دیگه هز اون موقع قطع شده .....خدا کنه دیگه نیاد ....خودت جطوری گلم ؟ نینی جونت پسره؟

انشالله جواباشونم خوب باشه عزیزم. باشوهرم دعوام شد شدیدا زدمن مریضو.  دیگه واقعاکاش میشدطلاق ب ...

متاسفانه مردها ناراحت و عصبی میشن زورشون میره به بازوهاشون. واقعا برای اینکار باید آرامش داشت با ناراحتی و استرس نمیشه کاری پیش برد

خدایا شکرت
ما هم خوبیم قربونت خداروشکر جواب ازمایشو گرفتی؟

خداروشکر همیشه خوب باشید عزیزدلم

نه هنوز جواب آزمایشو زده بود ۹ آذر آماده میشد منم برا چهارشنبه وقت گرفتم ببرم نشون بدم بهش ولی احتمالا فردا مجبور شم برم شهرستان نباشم تهران که چهارشنبه برم بنظرت اشکالی نداره برا هفته بعد وقت بگیرم جواب آزمایشو ببرم دکتر ببینه؟

بعد جوابو ببرم دکتر کار خاصی داره مثلا قرصی کم وزیاد کنه یا سونویی چیزی بگیره یانه فقط جوابو میبینه خوب باشه میگه برید بسلامت؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام گلم اینو دکار ایمنی بهتون داد؟....منم یکی روز قبل انتقال زدم .....بعد وقتی مثبت شدم ی هفته بعدش ...

دکتر خودم بهم داد

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

سلام بچه ها من واسه خودم سوژه جدید درست کردم از صبح که درباره کیست سینه بچه ها کامنت گذاشته بودن فکرم درگیرش شده نکنه منم داشته باشم از کجا باید بفهمم آخه اصلا دکترم چیزی نگفت منم دو بار پانکچر پشت هم شدم میگم نکنه کیست سینه داشته باشم آقا من هر کاری میکنم آروم بگیرم بهش فکر نکنم نمیشه میشه بیاید آرومم کنید ☹☹☹

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام بچه ها من واسه خودم سوژه جدید درست کردم از صبح که درباره کیست سینه بچه ها کامنت گذاشته بودن فکر ...

اقا من همیشه  با خودت اروم میشم بعد ما ارومت کنیم ، نگران نباش  چند سالته اگه زیرسی هستی چیزی نیست تازم داشته باشی دیگه کاری از دستت برنمیاد که تخمکشیم شدی مثلا من الان دارم دوتا دکتر گفته مشکلی نیست 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه ها کپسول فرتیل سی ام کسی تازگی خریده  برای قبل انتقال خیلی تاکید میکنن وقتی انتقال منفی میشه برا بعدی بخورین  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
انشالله جواباشونم خوب باشه عزیزم. باشوهرم دعوام شد شدیدا زدمن مریضو.  دیگه واقعاکاش میشدطلاق ب ...

عزیززم چرا اخه یعنی از دست این مردا