2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
آره میبینی‌ساراجون..ازدیروزانقدرناراحتم😭😭 این‌دیگ‌چی‌بود هرچقدرجلوترمیریم‌‌‌هزارجور‌‌‌دردمرض‌‌م ...

ناراحت نباش قربونت برم. خوبیش اینه که مشکلامون رو میاد درمان می کنیم و ان شاالله این دفعه نتیجه می گیریم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
یک ماه خونریزی دارم سه بار بتا دادم ۷۳۱ و ۵۰۰ و ۲۰۰ دیگه نرفتم بتا بدم امروز بی بی چک زدم باز خط کمر ...

پس هنوز دفع نشده انشالله که دفعه بعد دیگه خطی نیافته عزیزم. انشالله به زودی یه بارداری سالم خدا نصیبت میکنه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزدلم رفتنش که ضرر نداره برو اگه خواست از این ماه شروع کنه بگو نه ماه دیگه میام اگه خواست ال دی بد ...

عه برم اوکی الدی میدن دیکه امپول نباید مصرف کرد نه ، چون شوهرم باید امپول برنه دی اف ای بیاد پایین 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام ساراجونم خوبم بخوبیت عزیزدلم شما ونی نی نازت چطورین؟ خبر سلامتی عزیزم  این هفته باید برم ...

ما هم خوبیم قربونت خداروشکر

جواب ازمایشو گرفتی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
آره میبینی‌ساراجون..ازدیروزانقدرناراحتم😭😭 این‌دیگ‌چی‌بود هرچقدرجلوترمیریم‌‌‌هزارجور‌‌‌دردمرض‌‌م ...

عزیزم نگران نباش ان شاالله که چیز خاصی نیست عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام فداتشم ممنون توخوبی؟ هیچی خداروشکرخوبم فقط خونریزی دارم

قربونت عزیزم

خونریزی که طبیعیه ان شاالله هرچه زودتر خوب شی و وارد سیکل شی و مامان شی

انشالله جواباشونم خوب باشه عزیزم. باشوهرم دعوام شد شدیدا زدمن مریضو.  دیگه واقعاکاش میشدطلاق ب ...

عزیزم صبوری کنید، روزهای تلخ زندگی ماها هم میگذره، تو خیلی جوونی، خوش بگذرونید با هم، در کنارش به فکر بچه هم باشید، اون هم الان استرس داره، بار مشکلات اقتصادی هم مردها رو اذیت میکنه، 

ان شاالله بی بی چک مثبتت را لایک کنیم به زودی ۲ تا بلاست داروهام     ...

پروپرانولول رو پزشک زنان بهت داد؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
نه عزیزم پشتکار میخواد و جیب پر پول ،من تو درمانم وقفه افتاده پوله همسرم دست برادره بزرگشه اصلا انگا ...

ای بابا😔

عزیزم پس تمام تلاشتو بکن ک قبل آی وی اف خودت و شوهرت رعایت کنین..از روغن گرفته تا نوشابه و ...چیزهایی ک به ضررتونه لب نزنین .گرمی و چیزای تقویتی زیاد بخورین ورزش کنین و خوابتون رو تنظیم کنین 

ان شاءالله ک این سری مثبت میشه اگ استرس هم نداشته باشین 

بنظرم چند ماه دیرتر برین برای سیکل آی وی اف ولی نتیجه ش خوب باشه .نه هر بار انتقال منفی ببینین خدایی نکرده .اونم با هزینه های کمرشکن و ناراحتیه بعدش.بخدا نمی ارزه

یک مامایی گفته بود طرف ۱۱ بار ای وی افش منفی شده بجای اینکارا باید کارهای قبل انتقال رو رعایت میکرد و بعد میرفت سراغ ای وی اف.اینو آویزه ی گوشم کردم خواستم به شما هم بگم خدای ما هم بزرگه عزیزم ان شاءالله مامان میشی

عزیزم تلاش کنین ان شاءالله نتیجه میگیرین روحیتونو نبازین❤

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
قربونت عزیزم خونریزی که طبیعیه ان شاالله هرچه زودتر خوب شی و وارد سیکل شی و مامان شی

سلام عزیزم خوبی؟نی نی چطوره؟😍

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
عزیزم مباااارکه باردار شدی😍خیلی خوشحال شدم برات.تبریک میگم بلاخره محمدکوچلو اومد😍

سلام عزبز مهربون....اره فدات شم باردار شدم خدارو شکر....محمد جونم با ابجیش دست خاله گلشون رو میبوسن....خودت خوبی عزززم ؟....نینی حونت چطوره؟....فقط از هفته ۵ لک بینی دارم خواهر.....وقتی میرم زیاد میشه ..شنا لک بینی نداشتی؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

سلام، گلم نگران نباش،همه ی ما این آزمایشهارو دادیم و خیلیاهم این جهش های ژنی رو داشتیم اینا تو سقط مکرر دخیل هستن و الان ک متوجه مشکلت شدن دارو بهت میدن ک ان شالله مثبت شی و بارداری سالمی داشته باشی،مطمئن نیستم ولی فک کنم اینا انعقادی باشن

اللهم صلی علی محمد وآل محمد