2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046215 بازدید | 684504 پست
سلام من 7تا از ال دیم مونده امروز لک دیدم ال دی رو قط کنم؟؟؟یا لک پری نیس

آ. اس.آ داری؟ منم 6-7 روز مونده لک بینی داشتم گفتن اون موقع آ. اس.آ رو ی روز در میون بخورم. کاش بپرسی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام به همگی  دوستان عزیز من فردا نوبت ام ار ای دارم  از همگی التماس دعا دارم واسه نی نی ...

سلام عزیزم الهی که به حق پیامبر رحمت ان شاالله خوش خبر میای دلمونو شاد می کنی  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بله داشتم.....  عزیزم خوب ربطی به بارداری نداره اما خوب برا من چون از رفلاکس نشات می‌گرف ...

اهان ممنونم. فکر کردم برا انتقال خوب نیس باشه برا همین یکم نگران شده بودم. دست گلت درد نکنه  

خانم هایی که رویان میرن چرا نوبت دهی اینترنتی مشکل داره و ارور میزنه ؟؟؟؟؟؟ شما هم این مشکل و دارید ...

سلام،خانمی من یه شماره از رویان دارم،گاهی وضعیت میزاره،گفته بود برا نوبت دهی اینترنتی به پی وی مراجعه کنید.

این شماره ست

09025003473

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
دوستان شما هم بعد از انتقال منفی و قطع کردن داروها سردرد میگیرین؟ دفعه پیش ده روز سردرد داشتم و ...

منم ده روزه که منفی شدم هم سر درد دارم وهم تموم دندونام درد میکنه منم فکر میکردم به خاطر پردنیزولون  باشه شما انتقال چندمتون بود 

باشه عزیزم انشاءالله بگه بیا  چیکا جان یه سونوگرافی ای که فردا زنگ بزنم بهم نوبت بده انجام بده ...

عزیزم من سونوگرافی ازاده مکری میرم اتفاقا فردا اونجاهم نوبت دارم😂😂😂ساعت ۱ دکتر میاد زنگ بزن بگو وضعیتم اورژانسیه  بین مریض بهم وقت بده 

اول زنگ بزن مطب ببین نوبتتو ساعت چند‌میده بعد زنگ بزن سونو. فقط اینکه دکتر سونو تاساعت ۵ بیشتر نیست. اگر تونستی نوبت بگیری که هیچ اگر نتونستی بهم بگو من همونجا باهاش صحبت کنم‌ راضیش کنم خودم ۲/۱۵ نوبت دارم

خداياشكرت....❤️ 
ممنون عزیزم واسه دخترام دعا کن🥺

الهی فداشون بشم چند هفته به دنیا اومدن عزیزدلم؟امپول ریه زده بودی؟ خدا خودش هواتونو داره براشون صلوات فرستادم نگران نباش فداتشم

خداياشكرت....❤️ 
سلام به همگی  دوستان عزیز من فردا نوبت ام ار ای دارم  از همگی التماس دعا دارم واسه نی نی ...

طوطیا جونم مطمئنم فردا با خبرای خوب خوشحالمون میکنی فداتشم ❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
ببین چند روز دیگه انتقالته ؟ من بعد اینکه ۱۴ روز از استرادیولم میگذشت و سونو رفته بودم گفتن خوبه چند ...

فقط یه دونه جنین دارم   می خوام کنسل کنم   انتقال رو ۷ روز مونده  به انتقال  

آ. اس.آ داری؟ منم 6-7 روز مونده لک بینی داشتم گفتن اون موقع آ. اس.آ رو ی روز در میون بخورم. کاش بپرس ...

اره دارم پنج ماهی میشه میخورم چن بارم خون دماغ شدم که گفتن عوارض اسپرینه امروز میرم میپرسم حتما مرسی 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
خانمایی که تجربه تعیین جنسیت داشتن میشه راهنمایی کنن قبل از مراجعه ب دکتر حتما از نظر رژیم غذایی رعا ...

نه عزیزم اصلا رژیم غذایی روی جنسیت تاثیرنداره البته صحبت دکتراس 

ولی قبل ای وی اف یه سری مکملها هست مثل فرتیل اید که ممکنه تعداد جنین‌های پسر رو‌زیاد کنه یا اگه دختر میخواید هم یه سری مکملها هست من شنیدم وای اسمهاشونو نمیدونم