2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046483 بازدید | 684515 پست
نون‌عزیزم ان شالله خبر بارداریتو ببینم،من بعد از هیست و دکتر تعداد قرصای که برای ضخامت میدان شد روزی ...

جنین داری 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چ بگممم اح اینقدر بدم میاد خودشم بیمارستان دولتی😡😡😡 گفت روالشون همینه فردا قراره بیاد واسه عمل ع ...

هیزترو چیزی نیست که هربون جون نترس گلم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
اره گلم منم خیلی استرس داشتم بخاطر همین بهت میگم اصلا نگران نباش بتات خوبه بیخود اون استرس و نگرانی ...

ممنونم از راهنمایی و آرامش خوبت🌹💖 

جشم تمام سعیمو میکنم 

فقط شما سونو ساک و قلب روز کی رفتید؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
دختر چراانقدمیترسی اخه بخدا اصلا ترسناک نیست بخدا.نه عزیزم ب من ک ندادن 

چی بگم خواهر اخه گفت ممکنه خومریزی کنی.. الان زدم نت اون روبرای بازکردن سرویکس میدن یاسقط جنین برای چی به منم دادن اخه

هیزترو چیزی نیست که هربون جون نترس گلم 

قربونت برمم عزیزدلم دعاکن فردا ارامش داشته باشم ونترسم ودیگه بعدعمل هم دردنکشم😢😢

الان برام قرص زیرزبانی دادن برای بازکردن سرویکس گفتن درد پیروز وخونریزی ممکنه بگیری

سونوت کرد؟ از وضعیت تخمدان و رحمت چیزی نگفت؟ دارو چیا داد بهت

آره سونو کرد گفت یه کیست ریز داری که با ال دی از بین میره . گفت وضعیت رحمت خوبه . .ال دی . سینافکت و پردنیزیون . ولی یادم رفت بگم‌پردنیزیونو از کی و روزی چند تا استفاده کنم !!!

آزمایشها رو نوشته گفت بعد ۲۰روز جوابشون میاد . برای شمام اینجوری بود ؟ دیر جواب اومد ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
قربونت برمم عزیزدلم دعاکن فردا ارامش داشته باشم ونترسم ودیگه بعدعمل هم دردنکشم😢😢 الان برام قرص زی ...

نگران نباش ایت الکرسی میخونم برات خودتم بخون 

ال دی رو گفت از روز سوم پریودی. ولی سینافکت رو گفت ۱۴ روز بعد از مصرف ال دی . درسته ؟

ما سینا فکت همینجوری زدیم تا روز مطب بعدم داروهای دیگه داد

از روز چندم زدین ؟ 

یادم نیست اولش الدی بود ولی