2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046345 بازدید | 684509 پست
عزیزم من ضخامت رحم م بالا نمیرفت پی ار پی کردم با اونم خیلی فرق نکرد ولی انتقال وانجام داد و متاسفان ...

با چند انتقال دادی عزیزم؟

فقط مشکلت ضخامته؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی فدات شم . آره خیلی آرامش داره معلومه کار بلده . آزمایش برامون نوشت گفت فقط عرفان آزمایش بدین . ...

اسم دکتر چیه مورفولوزی صفر با چی درست میکنه

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

دوستاااام تورو خدا بیاید کمک کمک سکته نکنم من

الان برام قرص زیرزبانی میزوپروستول دادن برای بازکردن رحم ونمیدونم گفتن احتمال درد پریود واین حرفهاداری... 

بشمام داده بودن سر هیستروسکوپی کردنتون? 

دوستای عزیزم کسی راجع به تیروئید پرکاردربارداری چیزی می دونه قبلا تیروئید نداشتم ضرر نداره برای جنین

تیروئید تو بارداری یه فاکتور خیلی مهمیه ک باید دارو بخوری 

درسته مهمه اما با یه دارو خیلی راحت میشه کنترلش کرد

من ۶ ماه از بارداری رو دارو خوردم برا من کم کار بود ک تو ذهن و هوش بچه تاثیر داره

پرکارش هم ی سری عوارض دیگه خیلی مهم داره 

با دارو راحت کنترل میشه

امسال میکوبم 
خخخ من چرا اینقدر مزخرفمم ترسو😒😒 واقعاخداخیرتون بده تک تکتون رو هنینحادعامیکنم الهی بزودی مامان ش ...

مگه میشه ادم نترسه من که خودم سر دسته ترسوهام 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
چیکا جونم سلام خوبی؟ دسته گلات خوبن؟ عزیزم میگم آتلیه برا عکس بارداری شما کجا رفتی؟ کارشو راضی بود ...

سلام قربونت برم خداروشکر خوبیم عزیزم. من اتلیه اتاق روشن تو سعادت اباد رفتم گلی اره راضی بودم عزیزم

خداياشكرت....❤️ 
فدات ❤️❤️❤️ دلم وااااا شد تیکرتو دیدم 🥰🥰🥰🥰منم ۱۵ آذر دقیقا غربالگریمه 😍😍 توام دوقلو داری آره ؟ ...

قربونت جیگر😍😍😍ای جان ایشالا باهم خوب پیش بره ❤️نه من تک قلم 😜 منم مثل نیلدا جون معجزه شد برام 

دوتا انتقال ناموفق داشتم بعدش در اوج ناامیدی شد...

عزیزم‌شما قبل پانکچر سینافکت استقاده کردین ؟برای من ۲۰ واحد نوشته

منم بیست 

@چیکا1   سلام عزیزم خوبی؟ شما در این زمینه اطلاعی داری راهنمایی کنی.

سلام عزیزدلم نگران نباش قندهای مصنوعی رو حذف کن. ماست و کدوی خام خیلی خوبه رنده کن تو ماست بخور مصرف برنجتو کنترل کن. باز دکتر خودش بهتر راهنماییت میکنه گلم انشالله چیزی نیست 

خداياشكرت....❤️ 
پس شما هم اون زمان مثل شرایط الان من رو داشتید خیلی سخته😔 خوشحالم که بعدش براتون مثل عسل شیرین شد ...

اره گلم منم خیلی استرس داشتم بخاطر همین بهت میگم اصلا نگران نباش بتات خوبه بیخود اون استرس و نگرانی که من کشیدمو تو دیگه نکش از بارداریت لذت ببر

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
اره والا من پانکچر کردم اولین بار تا یه هفته شکمم درد میکرد  این و ایشالا پولیپی چیزی نداشته ب ...

یعنی با پانکچر هیسترو شدی برا پولیپ

@samaneh_m   عزیزم آزمایش بتادادی؟ جوابش چی شد؟ من دوروزی نت نداشتم ازخیلی چیزاعقب موندم

سلام بله دادم 

روز۱۲-۱۴۵

روز۱۴-۲۵۰

خیلی نگرانم منتظرم برم سونو ببینم چی میشه😔

کاشکی کسی تجربه داشت 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦