2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046272 بازدید | 684508 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما عزیزم. حتما اگه لایق باشم

ممنون گلم یه دنیا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
همه جا همينطور منم دوستام تعداد پسرشون همه يك الي ٢ تا بودن هزينه تعيين جنسيت ٨ جنين تو مام ١٥ ميليو ...

دوستات تو مام نتیجه گرفتن؟ 

بنظرت من کدوم مرکز برم واسه تعیین جنسیت

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
عزیزم همون ماهش که اره نمیدونم اثرات انوکسا هست یاچی که با وجود پروژسترون سریع پریودمیشم شدید... ولی ...

اخه من دکترمو بعد از انتقال قبلی درجریان گذاشتم گفت مهم نیس یکمی پروژسترونت کم شده و هیچ اقدامی نکرد

اینبار توی سیکل انتقال امپول پروژسترونم بیشتربود ولی بازم اینجوری ام

باشه گلم اگه ادامه دار بود میرم متخصص

مرسی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

سلام به دوستان عزیز، خانمای باردار یه سوال دارم، هفته 26 هستم، آزمایش قند ناشتا تو رنج بود و 81 بود و نرمال، ولی تست تحمل گلوکز که GCT هست یکی از رنج بالاتر بود و یکم بالا زده، نگرانم که چیا بخورم و رژیم غذایی رو چجوری رعایت کنم که بتونم کنترل کنم، کسی تجربه مشابه نداره راهنمایی کنه؟

@زینبی_بابا       میشه شما هم منو راهنمایی کنید، ممنونم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام به دوستان عزیز، خانمای باردار یه سوال دارم، هفته 26 هستم، آزمایش قند ناشتا تو رنج بود و 81 بود ...

@چیکا1   سلام عزیزم خوبی؟ شما در این زمینه اطلاعی داری راهنمایی کنی.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
منم‌رویان‌میرم دکترم‌مشایخی‌هس چندتا‌جنین‌داشتید؟ اولین‌انتقالتون‌بود؟چندتاجنین‌انتقال‌دادید؟ پس ...

خب بالاخره چون مشکل اسپرم داریم دلیل لانه گزینی نکردن همینه. نظر جنین شناس طبق ظاهر اسپرم هست

و البته شانس میکرو پایینه

در کل خیلی ناامیدم با اینکه برای دفعه سوم جنین برام مونده

انتقال دومم بود

مهر دو تا سه روزه انتقال دادن

خرداد یه سه روزه دوتا پنج روزه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اخه من دکترمو بعد از انتقال قبلی درجریان گذاشتم گفت مهم نیس یکمی پروژسترونت کم شده و هیچ اقدامی نکرد ...

قربونت برم عزیزم سلامت باشی خلاصه خیلی مواظب خودت باش مورد دارکه نترس نیست گل دختر

خودمم فکر میکنم انقباضه.میرم حتما ان اس تی.دلم مبخواست نیکان برم با ذخیره خون بندناف اینا حدود۲۲ ۲۳د ...

شرایط ذخیره رو داری؟ من که ندارم چون آمپول بتا زدم، پردنیزولون هم داشتم

ایشالله به سلامتی عزیزم، محب کوثر خوب با شرایطتت برات کمیسیون تشکیل میدن تاییدت میکنن دیگه دختر دیابت جز یکی از شرایطه جفتتم که میگی سرراهیه بازم برو بپرس

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
تو هفته ي ٣٢ ، جنين ميتونه 1150 تا ١٧٠٠ گرم باشه وزنش 

تو سونو اینجوری زد عزیزم، من تو 32 هفته و 2 روز بود موقع سونو وزنش 1800 بود زد 31 هفته و 1 روز 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام عزیزم، یه سوال دارم من هفته 26 ام، تست تحمل گلوگز دادم، اول ناشتا(10ساعته) خون گرفتن بعد پودر ق ...

آره بالاس متاسفانه، قند من 167 بود 1 ساعت بعدش و 2 ساعت بعدش 180 عزیزم والا من رفتم متخصص داخلی و دیابت که اول گفت رژیم غذایی وقتی بهش گفتم که خودم خیلی رعایت کردم گفت پس چاره ای نیست انسولین

والا رژیم من الان شده پروتئین چه کبابی چه آبپز برای شام فقط 2 کف دست بربری یا سنگک، روزی 2 تا خرما یا 10 تا کشمش، برای کم نشدن وزن بچه بادوم و پسته خام یا 2 تا دونه گردو در هفته 3 بار برنج، روزی 2 واحد میوه که فقط میتونه ازبین سیب و پرتغال و نارنگی باشه، با همه وعده ها سالاد کاهو و سبزی خوردن