2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046350 بازدید | 684509 پست
خوبم عزیزم اونم خوبه مرسی خاله جون ان شاالله که حل بشه عزیزم  اره حتما ورزش کن خیلیییی تاثیر ...

ممنون عزیزدلم انشالله😘😘

وای دعاکن شنیدم اتاق عمل اینجاپره هرطرف یکیوعمل میکنند اح😒😒😒

بچه ها ممنون میشم راهنمایی کنین. دکتر گف پی ارپی کنم دو روز قبل انتقال. ماما ولی گف حیفه کنسل کن ا ...

عزیزم من ضخامت رحم م بالا نمیرفت پی ار پی کردم با اونم خیلی فرق نکرد ولی انتقال وانجام داد و متاسفانه منفی شد .تو هم خوب فکراتو بکن ضخامت رحم خییییلی تاثیر داره .الکی هزینه استرس و..... تحمیل نکن به خودت .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من پرسیدم اون روز از پرستار بخش که انقباض چجوریه گفت یا بچه جمع میشه یه طرف و خودشو کامل جمع میکنه ...

خودمم فکر میکنم انقباضه.میرم حتما ان اس تی.دلم مبخواست نیکان برم با ذخیره خون بندناف اینا حدود۲۲ ۲۳در میاد که خیلی زیاده.محب کوثرم زایمان اول رو سز نمیکنه میمونه بیمارستان انصاری که دکترم میره اونم خیلی تعریف میکنن اونم بدون هزینه ذخیره خون بند ناف ۱۳تومن میشه.فکر کنم قسمتم همین انصاری باشه

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
میخوای استخاره بزن. سیکلت با ال دی بود؟

نه بدون ال دی بود. 

با ابنکه خیییییییلی برام سخته ولی چون فقط دو تا جنین دارم تصمیم گرفتم با اما اگر جلو نرم و کنسل کنم این سیکلو. از اولش خوب جلو نرفت.

امیدوارم تصمیم درستی گرفته باشم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اهان فکرکردم نرفتی, چطور بود؟ اونجام پربود ازاتاقهای عمل زیادی؟ فردابگذره اخ خداچی میشه منم بیام بگم ...

خیییلی راحت بود. من ی کوچولو بعد بهوش اومدن درد داشتم ک شیاف دادن همون جا خوب شد‌ . اصلااا نگران نباش عزیزم. من همش احساس می کنم بهترین تصمیمی بود ک گرفتم و ب دکتر اصرار کردم که هیسترو بنویسه برام. که البته اونم مدیون بچه های همین جام وگرنه اصلا نمیدونستم چی هس

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم من ضخامت رحم م بالا نمیرفت پی ار پی کردم با اونم خیلی فرق نکرد ولی انتقال وانجام داد و متاسفان ...

ممنونم عزیزم محبت کردی جواب دادی  

خیییلی راحت بود. من ی کوچولو بعد بهوش اومدن درد داشتم ک شیاف دادن همون جا خوب شد‌ . اصلااا نگران نبا ...

خداروشکرعزیزم.ایشالله برای منم همین باشه وبیام بگم چیزی نبودش🤗

فقط الزهرا یک چیزیش بده اینکه اتاق عملاش پره وهمه میبینن همو😕😕😕

آب زیاد بخور پیاده روی کن، گوجه فرنگی شنیدم خیلی خوبه، خوراک لوبیاسبز درست کن با پوره گوجه بخور  ...

سلام عزیزم، یه سوال دارم من هفته 26 ام، تست تحمل گلوگز دادم، اول ناشتا(10ساعته) خون گرفتن بعد پودر قندی محلول در آب دادن خوردم بعد از یک ساعت باز خون دادم، نتیجه GCT رو زده 146، از 145 به بالا گفته بالاست و برای من بالا زده بود متاسفانه، هنوز دکتر نرفتم، نمی دونم چکار کنم، نگرانم، روزانه 4 عدد رطب و یه مقدار خیلی کم مویز می خوردم، به نظرت از نظر تغذیه چکار باید کنم که بالاتر نره؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست