2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
آره دلمون برا غرغرا و نگرانی های الکیش تنگ شده😍🤣😂 هم خودشو پیر کرد هم مارو تا زایمان😬😬😂😂 @ ...

عجب ادمیه😂😂حالا نگرانی های اصلی بعداز زایمان تازه شروع میشه قبلش در حد شوخی هم نیست🤕🤕صد رحمت به دوران بارداری من دارم قشنگ پیر شدنمو حس میکنم چندوقت دیگه قسمت شماها انشالله😁

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای گلم من دیگه برم بخوابم خیلی خستم..... 

صبح خروسخوان این وروجکها بیدار میشن..... 

دوستتون دارم و از این جوجه های سحر خیز برا تک تکتون آرزو میکنم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عجب ادمیه😂😂حالا نگرانی های اصلی بعداز زایمان تازه شروع میشه قبلش در حد شوخی هم نیست🤕🤕صد رحمت به ...

ای جانم عزیزم..... 

حالا با حرفم رسیدی عزیزم؟؟؟؟

اصل کاری بعد به دنیا اومدنشونه..... 

کلی انرژی و توان نیاز داریم..... 

خدا قوت مامان قهرمان..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من هم دکتر زرانی هست و دکتر زنانم علیرضایی هست من انتقالم منفی شد روز پنج تب کردم دو روز بعد خ ...

علیرضایی متاسفانه قبول نمیکنه

باید بدیم یه دکتر دیگه بنویسه و خودمون تزریق کنیم

چاره ای نداریم

بله الان باردارم عزیزم ایشالله بزودی قسمت شما. بله دکتر زرنانی نامه داد که چیزی لازم ندارم البته اون ...

خیلی ممنون عزیزم از توضیحاتت

حقیقتش اینکه چون انتقال اولمه علیرضایی قبول نمیکنه انوکسا و پردنیزول رو هم بده تا برسه به سرم

دیگه موندم چی کار کنم

@ماشالا     عزیزم سونو رفتی،؟؟ بیا کجایی

سلام عزیزم خوبی؟

آره عزیزم رفتم سونو مشکلی نبود خداروشکر 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم انشالا سونو میری همه چی اوکی پیش میره و هماتومم جذب شده  من و بی خبر نذار راستی طول سرو ...

هماتومم که همچنان پابرجا بود از من دل نمیکنه 

طول سرویکسم اندازه گیری دهانه رحمه که برام گفت الان نمیشه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
والا من یکی از دوستان رو میشناسم برای آنتی ای پی توی بالاش هم پردنیزولون تجویز شده بو هم سرم.....&nb ...

آنا جونم سلام عزیزم پستاتو خوندم خیلی نگران شدم😥😥😥 من پارسال آزمایش آنتی تی پی او دادم که بالا بود ولی به دکترم گفتم گفت مهم نیست بخاطر همین براشم هیچ درمانی وهیچ کاریم نکردم حالا الان باردارم یازده هفته یعنی خدایی نکرده ممکنه سقط بشه؟

یا مثلا جنینم خدایی نکرده مشکل دار بشه؟

من دومین انتقالم بود مثبت شدم آزمایش ایمنی وانعقادی هم نداده بودم 

چرا حتما اونم بدین اما هر دو با هم فکر کنم به هاشیموتو اشاره میکنه دقیق یادم نیست.....  بودن د ...

وااااایییی نننننههههه😭😭😭😭

بچه ها من الان ۱۰ هفته و۳ روز هستم هیچ علائمی ندارم یعنی هیچچچچچچ علائمیاااا نه از لحاظ جسمی نه ذائق ...

وای خوش به حالت دست راسستت تووو سر من

من هروز زیر سرمم آب هم نمیتونم بخورم برو خداروشکر کن دختر😭 نابود میشه ادم با تهوع

اخه من طبق ان تی ۱ام ۱۸هفته تمام میشم حالا میتونم برم ولی می ترسم زودباشه مثلا۱۸هفتم تموم نشده باشه ...

گلم من هجده هفته و صفر روز رفتم دکترا میگن از هفده هفتهو پنج روز میتونی بری بهترینش همون اوایل هجده هست 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت