2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
قربووونت برم. توکل بخدا.  خیلی شوکه شدم امروز فک نمیکردم ضخامتم پایین بیاد

عزیزم توکل بخدا تو این راه ما تمام تلاش خودمونو میکنیم باقیش دست خداست حتما حکمتی توش هست❤

سلام داداش خانم. خیلی خوبه که 7 تا جنین داری. خدا روشکر. ایشالا با اولی بچه دار میشی. منم رها کردم. ...

سلام عزیزم دلم. آره خدا رو هزاران بار شکر میکنم. انشالله خودتم یه زودی مامان میشی. به نظرم تهران بهتر از یزده من خیلی از دوستای خواهرم از شیراز رفتن یزد و جواب نگرفتن یا بیا مرکز مام یا دکتر خودم شهلا اسرافیلی که بیمارستان عرفانه. انشالله که هر چی خیره برات رقم‌بخوره

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهش بگو برات خراشم بده حتما.من روز اول و دوم خونریزی نداشتم .اماروزسوم و چهارم مثل پری اما سبک خونری ...

اهان باشه اگردکترم روببینم بهش میگم... اخی عزیزم پس منتظرخونریزی باشم. 

وای دعان عزیزدلم بازکولی بازی درنیارم مثل پانکچراولیه ام مه فشارم رفت رو15ازترس😂😂😂

سلام بچه ها...من امروز سونو روز دهم گرفتم گفت دوشنبه دوباره برگرد...نگفت از سایزشون چیزی همسرم اسپر ...

سلام عزیزم همسر منم مورفولوژیش ک همون شکل طبیعی اسپرمه صفر بود و تحرکشم خیلی کم بود. ۷ تا جنین برامون تشکیل شد‌. ۱۰ روز پیش دوتاشو انتقال دادم خدارو شکر امروز بیبی چکم مثبت شد

دوستان حالا که سیکل انتقالو کنسل کردم  من انوکساپارین رو نزنم دیگه نه؟ کیوتن و ال آرژنین اینارو ...

به نظرم بهترین کار رو کردی کنسل کردی چون جنین نداشتی نگران هم نباش من خودم با ضخامت ۹ چند روز مونده به انتقالم لکه بینی داشتم و به دکتر گفتم کنسل کرد انتقال رو و بهترین کارو کردم کلا ۳ تا جنین برام مونده بود منم گفتم با شک و تردید نرم انتقال آنوکسارو نزن دیگه کلا داروهاتو قطع کن اما کیوتن و اینارو من تجربه ندارم عزیزم من از همون روز که دکتر گفت همه داروهامو کنسل کردم ایشالا که خیره عزیزم ❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام آلاجونم واقعا متاسفم عزیزم خب بالاخره درمورد آندومترت باید چیکار کنی؟ یعنی ماه دیگه بخای انتقا ...

قربونت برم. نمیدونم والا. من تصورم اینه که قرص اولی رو ک روم جواب نداده نخورم درست جلو بره. توکل به خدا ببینیم چی پیش میاد. دکتر گف مشکل خاصی نیس. قشنگ سه خطی هم شده ولی خب پایین اومده. میترسم ادامه بدم پی ار پی هم نتیجه نده الکی هم روح و روانم درگیر میشه هم هزینه زیاد و...

برا همین با وجود اینکه اول اصرارم ب ادامه بود دیگه منصرف شدم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم توکل بخدا تو این راه ما تمام تلاش خودمونو میکنیم باقیش دست خداست حتما حکمتی توش هست❤

قطعا همین طوره. خدا خیر محضه و جز خیر برا بنده هاش نمیخواد. توکل به خودش

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها ممنون میشم راهنمایی کنین. دکتر گف پی ارپی کنم دو روز قبل انتقال. ماما ولی گف حیفه کنسل کن ا ...

آلا جون عزیزم ریسک نکن کنسل کن انشالا ماه بعد خدا توانشو میده با انرژی بیشتر شروع میکنی حیفه جنین های آخرت حتما قسمت نبوده از الان هم ال آرژنین و آناناس و لوبیا سبز و آب زیاد بخور تا ماه بعد حتما بالا میره این دفعه حتما استرادیول پیدا کن

به نظرم بهترین کار رو کردی کنسل کردی چون جنین نداشتی نگران هم نباش من خودم با ضخامت ۹ چند روز مونده ...

قربونت برم. ممنونم ک جواب دادی عزیزم.

باشه پس نمیزنم از امروز. اصلا اونجا یادم رف بپرسم. فقط ماما بهم گف اگه خواستی کنسل کنی از فردا ب جای 4 تا استرادیول دو تا بخور و یهو قطع نکن . ولی بقیه رو حالم خوب نبود یادم رف بپرسم.

بازم ممنونم ازت

سلام بچه ها...من امروز سونو روز دهم گرفتم گفت دوشنبه دوباره برگرد...نگفت از سایزشون چیزی همسرم اسپر ...

عزیزم نگران نباش فکر نکنم کسی اسپرمهاش داغونتر از همسر من باشه اونم همه تخمک ها جنین شد فقط تا روز پانکچر تخلیه یک روز در میان و خنک کردن رو واقعا جدی بگیرید 

چه تاپیت ادامه داروطولانی من که رفتم حوصله خوندن ندارم  وای

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅
آلا جون عزیزم ریسک نکن کنسل کن انشالا ماه بعد خدا توانشو میده با انرژی بیشتر شروع میکنی حیفه جنین ها ...

قربونت عزیزم.ممنونم جواب دادی. اره کنسل کردم. آهان پس ال آرژنین رو ادامه بدم؟ ممنون نمیدونستم اینارم قطع کنم یا نه. دست گلت درد نکنه

فقط یه سوال داشتم روز دهم فولی ۱۷باخوردن قرص لتروزول  لتروزول بدون نسخه دکتر خودم خریدم از هشتم تا دهم پری خوردم عصر دهمم سنو دادم روز هفت پری هم فولی ۵داشتم به نظرتون کیست میشه یانه یه فولی ۱۲هم داشتم خانما لطفا نظرتونو بگید 

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅

تنبلی تخمدان دارم اما بدون دارو ماهای قبل فولی ۲۴هم داشتم وباردارنشدم دوتاهم بچه دارم  نمیدونم چرانمبشه پنج ماهه اقدامم البته باملاحظه چون پسر میخام دوتا دخملی دارم