2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدارو شکر عزیزم خیالم یکم راحت شد انشالله برا منم چیز بدی نباشه

مطمئن باش چیز بدی نیست عزیزم میری سونو میبینی همه چی خوب ونرماله خداروشکر

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
کاشکی منم همینجوری بشم 🤢🤢🤢😭😭 میگم شاید از پرثژسترونه اینقد تهوع دارم؟

نمیدونم شاید 

ولی من آمپولم و قطع کروم بهتر نشد که بدترم شد

الانم روزی دو تا شیاف دارم 

هفته چنی گلی؟؟؟

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
سلام دوستای گلم خوبین؟ بستری شدم تافردا هیستروسکوپی کنم دعاکنید وای درد نداشته باشهههه که من میترسم

سلام مهربون جونم انشاءالله که خیره وبعدش مطمئنا انتقالت مثبته اصلا نترس عزیزدلم من خودم انجام ندادم ولی بچه ها همه به اتفاق میگن اصلا درد نداره وتازه اون بیهوشیش که خیلیم خوبه عزیزم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام دوستای گلم خوبین؟ بستری شدم تافردا هیستروسکوپی کنم دعاکنید وای درد نداشته باشهههه که من میترسم

سلام دوست قشنگم اصلا نترس دردنداره ک دختر خوب😘😘😘ب این دید نگاش کن ک یه قدم ب نی نی هات نزدیکترمیشی خوشگلم.کسی پیشته یاتنهایی حال میکنی

گفتم حتما باید دوبرابر بشه  یعنی امید داشته باشم😔؟

نه گلم حتما نباید دو برابر باشه نزدیک به دو برابر میشه روندش خیلی طبیعیه دیگه بیخودی خون نده صبر کن تا بری سونو  من بتا اولم ۲۷ بود بعد ۴ روز بزور به ۱۰۰ رسید که ازمایشگامو همون روز عوض کردم با اینکه بهم گفته بودن نرماله

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
ای جانم دیدی گفتم دلم روشنه مامانی به سلامتی عزیزم برای ما منتظرا هم دعا کن

الهی که خیلی خیلی زود بی بی چک خوشرنگ مثبت شمارو تو تاپیک ببینیم ساراجون

سلام مهربون جونم انشاءالله که خیره وبعدش مطمئنا انتقالت مثبته اصلا نترس عزیزدلم من خودم انجام ندادم ...

سلام عزیزم حالت چطوره 

لکه بینیت قطع شد ؟؟؟

راستی نزدیکی نداری هنوز؟؟🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
سلام مهربون جونم انشاءالله که خیره وبعدش مطمئنا انتقالت مثبته اصلا نترس عزیزدلم من خودم انجام ندادم ...

سلام به روی ماهت عزیزم. دست گلت دردنکنه الهی برای هممون مثبت بشه ودیگه ذوق کنیم وخلاص ازاین دردها

وای خداکنه اینطور باشه منم تاهمینجاشم باحرفهای شماجرات کردم بستری شم وگرنه عمرااا میتونستم😅😅😅

ان شالله خدا بهت سلامتی و قوت بده 😍 

شوره جون بسلامتی کی انتقال میدی عزیزم؟

الهی که خیلی خیلی زود بی بی چک خوشرنگ مثبت شمارو تو تاپیک ببینیم ساراجون

قربونت برم دوست خوش قلبم. الهی آمین انشالله.

انشالله که نی نی رو صحیح و سلامت و به موقعه بغل بگیری عزیز دلم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خدا بهت ببخشه نی نی های نازت را دوس دارم دوقلو باشن. شنبه هفته پیش انتقال دادم هاله خیلی کمرنگ هاا ...

گلم‌تبریک میگم بهت

میشه بگی مشکلت چی بوده و چکارا کردی

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم