2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
چرا ۲۸ رفتم مشکلی نداشتم ولی خب چون انومالی سه بعدی بود خیالم راحت بود شوهرمم همینو میگه .میگه بیخود ...

منم با همسرت موافقم، یه جایی خوندم نوری که سونو میندازه تو شکم انقد زیاده بچه تموم مدت سونو اصلا نمیتونه چشمش رو باز کنه به این خاطر تو سونوها چشم بچه ها همش بستس نمیدونم چقد درسته

برای من 23 ام نوشته که میشم 36 هفته چیزی نمونده که دختر چشم بهم میزنی 2 هفته دیگس بعدم میبینی که بیخودی خودتو و نینی رو اذیت کردی. 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر من هربار میرم ویزیت سونو چک قلب و اینا میکنه خیلی کوتاه میگه جز روتین معاینست که بابتش هزینه ای ...

هفته ها بالا میره حجم مایع آمنیوتیک و طول سرویکس و اینا خیلی مهمه دستگاه دکترم اونارو اندازه نمیزنه به این خاطر دیگه این سونوهایی که گفتم بیرون انجام میشه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزدلم انشالله همه منتظرا براحتی و بدون استرس به زودی زود روزای سختشون تموم بشه و مامان بشن❤

اخیییی چه روز خوبیه امروز مبارکه عزیزم ایشاله به سلامتی به دنیا بیاریش

بشرا جون مبارکه عزیزم انتقال اولته؟میشه لطفا درخواست مو قبول کنی یه سوال داشتم

قبول کردم عزیزم

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
مرسی عزیزم😍

چقدر خوشحال شدم برات عزیزم ❤️❤️❤️❤️

خداروشکر چه هفته ی خوبیه این هفته 😍😍😍

نگران نباش استراحت کن عزیزم و داروهاتو سر موقع استفاده کن اصلا استرس نداشته باش عزیزم بی بی چک خطا نداره مامان شدی رفته 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳❤️😘

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
عزیزم استرس اصلا خوب نیست با ذکری، دعایی،  چیزی خودت را آرام کن عدد بتا هم پایین نیست. باور ک ...

عزیزم مبارک باشه بارداری اگه روز ۸،۹ اینا زدی بی بی چک و نشون داده فکر کنم دوقلو داری 🥰🥰🥰🥰 منم روز ۹ زدم نشون داد رفتم آزمایش همون روز ❤️❤️❤️❤️ دو قلو بودن 🥰😍خداروشکر لذت ببر از لحظه لحظه ایی که داری 🥰❤️😍😍❤️❤️🥰😘😘😘😘😘

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
عزیزم مبارک باشه بارداری اگه روز ۸،۹ اینا زدی بی بی چک و نشون داده فکر کنم دوقلو داری 🥰🥰🥰🥰 منم ر ...

خدا بهت ببخشه نی نی های نازت را

دوس دارم دوقلو باشن. شنبه هفته پیش انتقال دادم

هاله خیلی کمرنگ هاااا

اعتماد کنم؟

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ