2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلاممم عزیزدلم خواهرگلم خوبی؟ ازتوچه خبرا؟  اره امروز دکتربودم بازم سیکلم کنسل شد ضخامت رشدنکر ...

وای  چقد سخته منم دوبار تا حالا انتقالم کنسل شده اینماه میرم برای بار سوم ببینم چی میشه

یعنی میشه یه روزی منم مامان بشم لطفا برای دیدن اون روز برام صلوات بفرستید😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا خیرت بده امتحان میکنم والله دیگه کلافه شدم یه عالمه لخته ی بزرگم با خون زیاد دفع کردم ولی یه تکه ...

ایشالله

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
واقعااا؟امروز انجام دادی؟ کی بستری ومرخص شدی؟  میشه توضبح بدی؟ اینقدر ترس دارم

اره خوشگلم.صبح بستری شدم ساعت ۸.فک کنم ۸ونیم بیهوش شدم بعد ساعت ۹وده دیقه ب هوش اومدم اصلا نا درد داشتم نه چیزی دیگه تا ۱۱ دوتاسرم زدن و ابمیوه خوردم اومدم خونه.فقط یکم خوابم میومد.یکمم  خونریزی داشتم ک الان قطع شده و تمام .نترس هیچی نیس بخدا .انقد حال میده ک یهو بیهوش میشی🤣🤣🤣🤣

نه اصلا قبلا تابستون یکبارنوشت رفتم تا بیمارستان ترسیدم برگشتم😵😵برام شنبه بستری نوشته ویکشنبه هم ع ...

عه ب سلامتی😍😍😍چرا یه شب میمونی اینجا مرخص میکنن همه.انتقالمون احتمالا باهم میشه

سلاممم عزیزدلم خواهرگلم خوبی؟ ازتوچه خبرا؟  اره امروز دکتربودم بازم سیکلم کنسل شد ضخامت رشدنکر ...

قربونت‌‌برم‌مهربونم

خوبم‌.خداروشکر

منم‌ازاول‌شروع‌کردم‌دارم‌میرم‌رویان

فدات‌بشم‌براچی‌میترسی.ولله‌هیچی‌نداره

اسمش‌عمل‌هس.درصورتی‌که‌ازپانچر‌راحت‌تره

من‌دوبارهیستروشدم..

دومین‌بارتنهایی‌خودم‌رفتم‌بیمارستان

تنهایی‌هم‌برگشتم.

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
قربونت‌‌برم‌مهربونم خوبم‌.خداروشکر منم‌ازاول‌شروع‌کردم‌دارم‌میرم‌رویان فدات‌بشم‌براچی‌میترسی.ولله ...

هیسترو مگه اندازه گیری عمق رحم نیست شما چرا دوبار انجام دادین

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
حتما خبر میدم استرس بی استرس  داری مامان میشی نباید استرس داشته باشی😍

سلام عزیزم ایشالله به سلامتی بری بیای 

من امروز رفتم خداروشکر همه چی خوب بود نرمال بود شکرخدا خیلللی استرس داشتم ایشالله شماهم این مرحله روهم به سلامتی پشت سربزاری

هیسترو مگه اندازه گیری عمق رحم نیست شما چرا دوبار انجام دادین

نه هیسترودرمانی برای بررسی رحم و لوله ها و تخمدانا هست گلم عمق رحم فرق داره اونو برای روز انتقال اندازه میگیرن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ممنونم عزيزم میتونم بپرسم تو چه مرحله ای هستید؟ و دکترتون کیه؟ 

من مهر پانکچر شدم و هایپر شدم باید ۳ ماه بگذره که برم برا انتقال عزیزم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
به به مبارکت باشه عزیزم❤️❤️ خداروشکر که خوب و سلامته🙏 ایشالا ۶ ماه دیگه به سلامتی بغل میگیریش😍

فدات بشم ققنوس جونم انشاءالله همگیمون نی نیامون صحیح وسلامت بیان بغلمون

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍