2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046196 بازدید | 684502 پست

سلام بچه ها تورو خدا هر کی میدونه جوابمو بده از صبح نمیتونم ادرار کنم قطره ای ادرار میکنم مثانه ام تیر میکشه جای ادرارمم میسوزه چیکار کنم

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره خیلی افتضاحه خودشم منم کم کاری تیروییدهم داره دیگه بدتر اونیکه بالا میره پایین نمیاره

من هروقت میرفتم دکتر بهم میکفتن حامله ای چون شکمم جلو بود😁الانم همینه لامصب هرچی میکنم صاف نمیشه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
من هروقت میرفتم دکتر بهم میکفتن حامله ای چون شکمم جلو بود😁الانم همینه لامصب هرچی میکنم صاف نمیشه

خخخ وای خدا چه جالب یکبار به منم گفتن کلب خجالت کشیدم ازاین گنده بودنش. 

چیکارکنیم دیگه خدابزرگه بعدبچه کلی فعالیت میکنیم😅

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام بچه ها تورو خدا هر کی میدونه جوابمو بده از صبح نمیتونم ادرار کنم قطره ای ادرار میکنم مثانه ام ت ...

احتمال زیاد عفونت ادراره. منم همینطور شده بودم رفتم دکتر آزمایش نوشت مشخص شد عفونت ادراریه. دارو داد خوب شدم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
احتمال زیاد عفونت ادراره. منم همینطور شده بودم رفتم دکتر آزمایش نوشت مشخص شد عفونت ادراریه. دارو داد ...

اشکال نداره هر دکتری برم آخه من فقط ابن سینا تحت نظرم

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت
سلام عزیز دلم فدای تو بشم الهی .....خیلی ممنون ایشالله به زودی نوبت خودت بشه .....خودت چه کارایی کرد ...

ممنون عزیزم منم به یاری خدا توسیکل انتقالم شماهم برای من دعاکن بازم خیلی بهت تبریک میگم گلم

سلام بچه ها تورو خدا هر کی میدونه جوابمو بده از صبح نمیتونم ادرار کنم قطره ای ادرار میکنم مثانه ام ت ...

عزیزم اگه بارداری ماله اونه چون منم بعضی وقتا  اینجور شدم ازمایشم دادم عفونت نداشتم 

سلام عزیزم ،شاید عفونت مثانه داری؟بهتره بری دکتر دارو بهت بده ایشالله رفع میشه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم اگه بارداری ماله اونه چون منم بعضی وقتا  اینجور شدم ازمایشم دادم عفونت نداشتم

بله عزیزم باردارم هفته ششم هستم دو قلوهه