2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
ای بابا من فکرمیکردم خودم زیادی چاق شدم. من16کیلواضاف دارم شماچقدر؟ خیلی رومخم شده اندامم این داروها ...

نه من چاقی خودمه   ربطی به دلروها نداره نودم من 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها این دومین باره نمیدونم هر زمان انوکسا رو سمت چپ میزنم حالم بد میشه . تنگی نفس و سستی بدن و سرگیجه  و تپش قلب میگیرم. ولی سمت راست مشکلی ندارم. کسی بوده اینجوری بشه؟ 

بعد امپول پا شدم نماز بخونم از سرگیجه و ... نتونستم و دو رکعت اخر رو نشسته خوندم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
@alaae   جان عکس رنگی نگرفتی؟ سپتوم توعکس رنگی کاملا پیداست؟

چرا گلم بعد خارج رحمی دومم گرفتم. ولی نوشته بودن رحم نرماله و هیچی از سپتوم و ... نگفتن. تو سو نو ها هم هیچ وقت

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ایووول ایووول فهمیدم چی میگی. فدای توبشم من عزیزمی😘😘😘😘

قربووونت برم من عزیزم      

من تبریزی نیستم گلم زیادنمیشناسم... من ازمشهدمیام😂میدونم حمدی الزهرام فعالیت داره اما اموزشیه دیگه ...

مرسی مهربون خانووم از راهنماییت❤❤

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
بچه ها یه سوال ازمایشای ایمنی رو چندروزه جوابش رومیدن؟

ببخشید من کلا یادم رفته. اخه برا من تو اسفند بود دو تا ازمایش دیگه هم باهاش داشتم ک طول کشید جواباش بیاد از ی طرفم تعطیلی عید و.. برا همین دقیق یادم نیس

ای بابا من فکرمیکردم خودم زیادی چاق شدم. من16کیلواضاف دارم شماچقدر؟ خیلی رومخم شده اندامم این داروها ...

من کلا شکمم صفحه تخت بود از وقتی رفتم برا آی یو آی و امپول دور ناف و... رفته رفته شکم گنده کردم  خیییییلی بد قلمبه شده . منم همش دارم میرم پیاده روی و تو خونه هم چند تا از حرکتای پیلاتس کار می کنم بلکه یکم بتونم بیارم پایین  

من کلا شکمم صفحه تخت بود از وقتی رفتم برا آی یو آی و امپول دور ناف و... رفته رفته شکم گنده کردم &nbs ...

ای بابا پس هممون اکثریت تویک وضعی هستیم واقعابده خیلی بد. توتندکیلواضافه داری؟ 

ای خواهررر پس ما چیکار کنیم؟ همش تقصیر این داروهاس😢

هیچ خواهر والله فقط تحمل باید کنیم.اره دقیقا داروها که میخوریم بیشتر میشه مخصوصا شکم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
ای بابا پس هممون اکثریت تویک وضعی هستیم واقعابده خیلی بد. توتندکیلواضافه داری؟ 

نمیدونم   اگه با قد باشه تقریبا 8 کیلو اضافه دارم