2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
من هایپر شدید شدم همونجا بعد تخمک کشی متوجه شدن و کلی دارو و سرم دادن تا سه روز میرفتم بیمارستان ش ...

ممنون عزیزم 

خداروشکر بعد از سه روز کامل بر طرف شد .فکر میکنم  برای من هایپری نبود چون من تخمک هام کمه ولی گویا از عوارض پانکچر بوده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سارا جونم سلام عزیزم  من امروز رفتم ان تی عددشو گفت ۱/۹ بنظرت این بالائه؟

سلام عزیزدلم

نه گلم زیر ۲.۵ خوبه خداروشکر

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزدلم آره رفتم  عددشو گفت ۱/۹ نمیدونم چرا دل آشوبم همش سرویکس ۳۰  ضربان قلب ۱۷۰ ...

نگران نباش عزیزم ان تییت خوبه ضربان قلب نی نی منم ۱۷۲ بود 

سرویکست ۱۶ هفته باید سونو واژینال بدی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
میدونی من یه دوستی دارم نمیدونم چی عایدش میشه آخه از اینکه استرس علکی به من بده تا بهش گفتم ۱/۹ گفت ...

نه بابا بعضیا چی گیرشون میاد استرس میدن من نمیدونم زیر ۲.۵ خوبه 

اره خیلی استراحت کن من تو ان تی بود ۳۱ با اینکه همش استراحتم از اول انتقال هفته ۱۶ شدم ۳۰.۵ الان فردا میرم دکترم گفت زیر ۳۰ سرکلاژ باید بشی

عزیزم چند کیلویی قدت چنده؟

واقعا؟ گف الان باید ۸ اینا بود. پرسیدم اگه تا پنج شنبه بالا نره چی؟ گف ان شاالله میره. ولی اگه 8 نشه ...

شکمتو با روغن کرچک چرب کن میگن ضخامت میبره بالا

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام خانما من فردا پانکچر دارم برام دعا کنید  شما تجربتون از این عمل چیه چند تا از فولیکولایی ...

من مثل خودتون ۶ تا فولی داشتم که یکیش رو گفتن زسادی بزرگه و بدردنمیخوره روز عمل ۱۶ تخمک گذفتن که ۱۱ تاش بالغ بودن

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
بچه ها من سونو بودم الان. روز ۱۰ ضخامتم ۶ بود. خییلی پایینه. چیکار کنم بالا بره؟ هر روز پیاده روی می ...

سلام عزیزم استرادیول ولرات داروخانه نازنین رحمانیان داره من از اونجا سفارش میدم اگه میخوای شمارشو برات بفرستم

نه راحت باش عزیزدلم هرسوالی داری تاجاییکه بربیاد حتماکمک میکنم. امازون سایت فروشگاه خارجی هستش. میفر ...

هر شهر داره اگه سفارش بدیم یا فقط از تهران میارن ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام تینا جونم رفتم سونو  عدد ان تی ۱/۹ گفت  طول سرویکس ۳۰  ضربان قلب ۱۷۰  ه ...

رنج نرمال میزان NT از 1.3 میلیمتر شروع می شود. میزان NT تا عدد 2.9 میلیمتر نیز در محدوده نرمال قرار دارد. اما آمار نشان داده که 9 جنین از 10 جنینی که میزان NT آنها بین 2.5 میلیمتر تا 3.5 میلیمتر بوده، در معرض خطر سندرم داون قرار نگرفته اند. اما با افزایش میزان NT احتمال خطر سندرم داون و ناهنجاری های کروموزومی دیگر افزایش می یابند.

عزیزم اینو بخون 

خداروشکر همه چی خوب بوده برات ❤️

سلام تینا جونم رفتم سونو  عدد ان تی ۱/۹ گفت  طول سرویکس ۳۰  ضربان قلب ۱۷۰  ه ...

تبریک میگم عزیزم مامان گل پسر شدی انشاالله سالم بگیری بغلت😍😍🥰🥰

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
اهاپس یعنی دیروز داشتی؟ اره عزیزم خراشم دادم.گفت تاهرزمان ک لک و خونریزی داشتی نزدیکی ممنوعه

به دیروزم داشتم ولی خیلی کم.شماچطور؟؟خونریزی داری؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام زینب حون خوبی عزیزم .....من تو هفته ۵ عستم دیروز رفتمم دکترم خیلی تو مطب نشستم نزدیک سه ساعت دی ...

ساقی جان چطوری کی اومدی ایران؟!!

وای چقدر خوشحال شدم خدا رو شکر مامان شدی 😍😍

با کی میکرو کردی؟ 

نگران نباش لکت برای همون زیاد نشستنه

آخه زرنانی خیلی بد وقت میده وقتتو نری که میوفته چند ماه دیگه!