2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
سلام عزیزدلم آره رفتم  عددشو گفت ۱/۹ نمیدونم چرا دل آشوبم همش سرویکس ۳۰  ضربان قلب ۱۷۰ ...

قربونت برم چرا ظلم میکنی به اون طفل معصوم؟ بخدا بعد دنیا اومدن اذیتت میکنه هاااا

همه چیش عالیه برو کیف کن با گل پسرت

فقط واسه سرویکست خیلی استراحت کن، کم نیستا اما خوب مال منم 30 بود رعایت نکردم الان استراحت شدم

پس برای تورو یه ذره درست گفتم جنسیت نینی خوشگلتو 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم بسلامتی مبارکت باشه .الکی حرص نخور.همه چی خوب بوده.خداروشکر

فدات بشم عزیزدلم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم چرا ظلم میکنی به اون طفل معصوم؟ بخدا بعد دنیا اومدن اذیتت میکنه هاااا همه چیش عالیه برو ...

میدونی من یه دوستی دارم نمیدونم چی عایدش میشه آخه از اینکه استرس علکی به من بده تا بهش گفتم ۱/۹ گفت لبه مرزه براتو باید زیر۲ باشه 

آره عزیزم سعی میکنم حتما استراحت کنم تا پایینتر نیاد برا ۳ هفته دیگه دوباره سونو نوشت برا سرویکسم 

امروز راستی پیش دکتر تغذیه هم رفتم برام رژیم داد 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
 من شنیده بودم زیر ۲ باید باشه همش میگفتم لبه مرزه نکنه مشکلی هست 

نه عزیزم بالای 3 خطرناکه، تو همین تاپیک بالای 3 هم داشتیم تازه که بعد آمینوسنتز و سلفری انجام دادن بچه سالم سالم بوده ان تی یه دونه از قل های چیکا جونم اگه درست یادم مونده باشه دقیقا 1.9 بود

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
مهربون جون ۶ بود ضخامتم گف پنجشنبه برم اگه بالا رفت ک هیچ بالا نره کنسل میکنن    

چرا؟!! خب6که خوبه یکم بالابره حله الکی بهت استرس داده. 

استرادیول میخوری؟ من که اصلاجواب نمیدادبهم

ایشالله کنسل نمیشه حتما دعا میکنم برات ایشالله باهم بیوفته

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

سلام عزیزدلم، خوبی قربونت برم؟ چقد خوشحال شدم که این ماه انتقال میدی اینجا خیلیا با اخرین جنیناشون م ...

ممنون مامان خانومی نازنازی الحمدلله شکرمیگدزه. 

الهی من قربونت برم نگران نباش دیگه زیادیش رو تموم کردی کم اش مونده ایشالله گل پسرصحیح وسالم میادبغلتون

وای دعاکن توکل بخدا دل تودلم نیست اصلا امروز عصر ویزیت میرم ببینم چی میشه... اینبارکلی تزریق قبل انتقالم دارم😑

چندم تعیین کردن زایمانتو؟ قبل بارداری ناشتاات چندبود؟ من روی90-100میشه نگران شدم

میدونی من یه دوستی دارم نمیدونم چی عایدش میشه آخه از اینکه استرس علکی به من بده تا بهش گفتم ۱/۹ گفت ...

از آدمای این چنینی دوری کن لطفا، من خودم آدمیم که بدم میاد امید واهی به کسی بدم اما دوستت اطلاعاتش یکم پایین بوده متاسفانه و این عدد 3 هستش نه 2،بعد هرچی زودتر بری سونو اون عدد بیشتره چون اون قوس کوچیک میشه تو هفته های بالاتر 

دکتر سونو هم باهات شوخی نداره مشکل باشه همونجا درجا بهت میگه که باید زیر نظر دکتر پریناتالوژی باشی

ااا چه کار خوبی کردی من الان 4 روزه رژیم دکتر و رعایت میکنم قندم باز قابل کنترل تر شده بالا هست اما خوب خیلی نسبت به هفته های پیش کمتر شده

ممنون مامان خانومی نازنازی الحمدلله شکرمیگدزه.  الهی من قربونت برم نگران نباش دیگه زیادیش رو ت ...

10 دی زده اگه خدا بخواد عزیزم والا ناشتا 120، 130 بعد غذا تا 180 هم میرفت متاسفانه باید زیر 95 باشه ناشتا برای خانم حامله، باردار شدی خودتون تو خونه با دستگاه حتما کنترل کنید اصلا به آزمایشا اکتفا نکنید، من آزمایش بارداریم قندم 85 بود اما یهو بالا رفت دیگه، چون کل خانواده مادریم دیبابتین متاسفانه الانم با انسولین باز قندم زیر 110 نیومده تاحالا

ممنون مامان خانومی نازنازی الحمدلله شکرمیگدزه.  الهی من قربونت برم نگران نباش دیگه زیادیش رو ت ...

ایشالله خیره و حتما مامان میشی، به کوچولوم گفتم واسه خاله مهربونش خیلی خیلی دعا کنه و اینبار دست پربرگردی سر سفره هفت سین امسال 4 نفری باشید 😁😁

من نه خداروشکر امروز تموم شد.من هم آزیترومایسین داده هم سفکسیم.شما چقد شد هزینه عملت؟؟خراشم دادی؟؟

اهاپس یعنی دیروز داشتی؟ اره عزیزم خراشم دادم.گفت تاهرزمان ک لک و خونریزی داشتی نزدیکی ممنوعه

من نه خداروشکر امروز تموم شد.من هم آزیترومایسین داده هم سفکسیم.شما چقد شد هزینه عملت؟؟خراشم دادی؟؟

هزینه شم با ۴۷۰۰شد ک پاتولوژی هم ۳۰۰شد .من بیمارستان خصوصی بودم حالا بعدا مدارکم رو ببرم بیمه ببینم چقدپس میدن

نه  گلم 🙈🙈🙈🙈🙈

سلام زینب حون خوبی عزیزم .....من تو هفته ۵ عستم دیروز رفتمم دکترم خیلی تو مطب نشستم نزدیک سه ساعت دیگه وقتی اومدم خونه کنرم درد میکرد فردا صبحش لکه صورتی داشتم که به دکترم گفتم امپول پرزسترن رو کرد دوتا خدارو شکر لکه قطع شد.....حالا دکتر ایمنی یعنی زرنانی گفت حامله شدی بیا پیشم  و دکتر روماتولوگ هم که گفته بود ۳ ماه دیگه بیا الان نوبتم شده حالا از ترس لکه بینی جرات ندارم بیرون برم ......به نطرت لکه بینی مال خسته شدم بود؟و اینکه میتونم پیش زرنانی و روماتولوژ یکی دوماه دیگه برم ؟....البته دکتر زنانم گفت نمیخولد پیش روماتولوگ بری چون تا سه ماهگی نمیتونه دارو هاتو عوص کنه ولی زرنانی رو نمیدونم چیکارش کنم .....ممنون میشم اگه میدونی راهنمایی کنی گلم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
میدونی من یه دوستی دارم نمیدونم چی عایدش میشه آخه از اینکه استرس علکی به من بده تا بهش گفتم ۱/۹ گفت ...

برای من 3 هفته بعد نوشت یکم بالاتر رفت شد 33 اما خوب میگم من دیگه بعدش پررو شدم رعایت نکردم الان دوباره شده 29، آفرین دختر خوب و نازنین فرشته روی زمین

برو با همسرت امشب یه جشن حسابی بگیر و لذت ببر از حاملگیت