2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
سلام دوستان ميشه كسايي كه هايپر شدن تجربه شون رو بهم بگن. من ديروز پانكچر شدم نميدونم چند تا تخمك ...

من هایپر شدید شدم

همونجا بعد تخمک کشی متوجه شدن و کلی دارو و سرم دادن تا سه روز میرفتم بیمارستان

شکمم ورم گرده بود اندازه باردار 8 ماهه 

و انقد درد کشیدگی زیر دل داشتم ب زور تا دستشویی میرفتم و یبوست شدید

ب نظرم ب ماما زنگ بزن و بهش علائم رو بگو

انشاءالله عزیزم      

عزیزم اثر هاش سی جی چند روز تو بدن میمونه؟ من امروز روز ۱۱ انتقالم ۲۳ ابان اخریشو زدم . 

الان بی بی بزارم یعنی درسته؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اصلا نترس کلا بعضیا تو حاملگی چند روز حتی چند ماه لک بینی دارن که تا یه حدیش تو ivf طبیعیه&nbs ...

ممنونم عزیزم که بهم امید دادی ❤❤

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
عزیزم بله بزن....  ولی فکر کنم بقیش رو باید دور بریزی.....

چند روز بعد اخرین هاش سی جی میشه بی بی چک زد؟ تا چند روز ممکن کاذب نشون بده ؟

شما بی بی چک نزدید؟ 

نه عزیزم جراتشو ندارم بزنم ..شما زدین؟شما هم لک داشتین؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
سلام خانما من فردا دومین جلسه لنفوسیتمه 12روزه علایم کرونا دارم سرفه و از دست دادن بویایی به نظرتون ...

سلام عزیزم ان شاالله که چیزی نباشه گلم. ولی برا اطمینان زنگ بزن حتما بپرس. متاسانه چیزی نمیدونم در ای مورد.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من روز ۱۱ و ۱۳ دیدم  خداروشکر باردار بودم ایشالا شماهم مامان شدی

ببخشید میپرسم میشه بگین چجوری بود؟؟رنگش و اینکه ادامه دار بود؟

نه عزیزم جراتشو ندارم بزنم ..شما زدین؟شما هم لک داشتین؟

من چون هاش سی جی زدم جرات ندارم بزنم 

من نه لکه بینی ندارم

سلام بچه ها من الان طبق سونو قبلی الان شش هفته ودو رو هستم علایم بارداری خیلی زیاد بود الان دو روزه خیلی کم شده استرس گرفتم پنجشنبه سونو دارم کسی مثل من بود ببخشید روزای اول بالا میاوردم اما الان یه خورده حالت تهوع دارم درد سینه هامم خیلی کم شده کلا علایمم خیلی کم شده

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت
عزیزم مگه شماواکسن نزدی ؟ اگه کارت واکسن داشته باشی دیگه فکرنکنم آزمایش کرونابگیرن؟ برای ماکه اینجور ...

شما کجا می ری برای نازایی

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍
اگر کسی میدونه بهم بگه لطفا  چند روز بعد هاش سی جی بی بی چک کاذب نیست؟

والا عزیزم خیلیا میگن بعد ۶ روز ولی برای من بعد از سه روز بی بی چکم درست نشون میده هم دفعه ی قبل که منفی شدم و هم این دفعه که خدا رو شکر مثبت شدم درست بود