2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
سلام زینب حون خوبی عزیزم .....من تو هفته ۵ عستم دیروز رفتمم دکترم خیلی تو مطب نشستم نزدیک سه ساعت دی ...

سلام ساقی جون، مبارکه عزیزم، مامان شدی به سلامتی؟ بالاخره چیکار کردی؟ با میکرو یا طبیعی مامان شدی کی اومدی اصلا ایران 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم .‌ممنون 

سلام عزیزم یونی زینک فقط یه ویتامین سی بیشتر داره 

دکتر جنتی تاکید میکرد به همسرم جای زینک خالی حتما حتما یونی زینک بدم 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام کیا ابن سینا انتقال دادن دکترتون کی بود واینکه ایا سوم پریود که میگن بیام برم دکتر همون سیکل ان ...

من این ماه انسالله اتقالمه پانکچر شدی

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
سلام ساقی جون، مبارکه عزیزم، مامان شدی به سلامتی؟ بالاخره چیکار کردی؟ با میکرو یا طبیعی مامان شدی کی ...

سلام عززز یز دلم ...فدات بشم ..خیلی ممنون ....ایشالله نینی خودت سالم به دنیا بیاد....ارخ عززم اومدم ایران میکرو کردم ...ی قلو داری یا دوقلو؟...توکل به خدا ....ولی دیروز لکه دیدم ....خالا از ترس همش چسبیدم به تخت ....البته پرزسترونم دوتا شد دیگه قطع شد لکه ام ....ولی بازم میترسم برم مطب دکترا هیلی شلوغه....پریروز ۴ ساعت تو مطب دکتر معطل شدم ...دیگه فردا صبحش لکه شروع شد....حالا برای زرنانی وقت گرفتم ولی میترسم برم ....به نظرت بزارم ی ناه دیگه برم؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
10 دی زده اگه خدا بخواد عزیزم والا ناشتا 120، 130 بعد غذا تا 180 هم میرفت متاسفانه باید زیر 95 باشه ...

الهی عزیزم اتقاقا دستگاهشو توخونه داریم مادرمنم دیابتی ازترسم هی چک میکنم. 

عیب نداره دیگه کم مونده زایمان کنی راحت بشی ویه نفس اسوده بکشی... بعدش دیگه قطع میکنی انسولین

ایشالله خیره و حتما مامان میشی، به کوچولوم گفتم واسه خاله مهربونش خیلی خیلی دعا کنه و اینبار دست پرب ...

واییی من فدای خوشگل خاله بشم واقعا نمیدونم حس عجیبیه بچه های شمارو اینقدر دوست دارم خدامیدونه چون میدونم باکلی زحمت بدست اومده. قربون فسقلی بشم خدا دعای اونو حتماقبول میکنه چون پاکترینه. 

توکل بخدای بزرگ فداتشم یه جوری گفتی اصلا بغضم گرفت گفتم خدایامیشه یعنی

سلام تینا جونم رفتم سونو  عدد ان تی ۱/۹ گفت  طول سرویکس ۳۰  ضربان قلب ۱۷۰  ه ...

مبااارکه عزیزم🤩ان شاالله ازین ببعدم ب سلامتی تا آخر

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چرا؟!! خب6که خوبه یکم بالابره حله الکی بهت استرس داده.  استرادیول میخوری؟ من که اصلاجواب نمیدا ...

واقعا؟ گف الان باید ۸ اینا بود. پرسیدم اگه تا پنج شنبه بالا نره چی؟ گف ان شاالله میره. ولی اگه 8 نشه کنسل میکنیم .

اره فقط اتینیل استرادیول میخوردم ک دوزش با استرادیول والرات فرق داره گف احتمالا بخاطر اونه.

الان استرادیول والرات گرفتم. توکل بخدا.

الانم اب هویج و لوبیا سبز دارم میگیرم ک اساسی خودمو ببندم ب همشون . ان شاالله خیر مون تو همین باشه عزیزم    

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چرا؟!! خب6که خوبه یکم بالابره حله الکی بهت استرس داده.  استرادیول میخوری؟ من که اصلاجواب نمیدا ...

قربووونت برم مهربونم    

سلام دوستان عزیز چقدر خوبه این همه همدرد اینجایید😭😭😭😭😭 من امروز روز ۱۸ انتقالم دیروز بتا دادم برا بار دوم ۲۲۱ بوده و جمعه روز ۱۵, ۱۱۷ ،، منشی دکتر میگه خوب نیست تکرار کن آزمایشتو . خدایا کمکم کن من دیگه طاقت ندارم 😭😭😭😭 ینی واقعا انقد پایینه؟ 

خدای مهربان،حواسش هست🤗
دوستای گلم جنسیت بچه کی دقیق مشخص میشه ؟؟؟؟؟؟  یعنی کی دقیق بری سونو جنسیت قطعیه ؟؟؟؟؟

سلام گلم دقیق دقیق رو انومالی یعنی هجده هفته میگن ولی فکر کنم پونزده هفته هم جای خوب بری مشخصه بمن ولی غربالگری اول اشتباه گفته بود ولی آنومالی گفت دختره

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت