2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
ای جانم عزیزم خدا دوقلوهات روبرات نگه داره وسلامت زایمان کنی. چطوره؟ سخته دوقلویی؟  برای ماهم ...

انشاالله قسمتت بشه عزیزم

اره برای من که خیلی سخت گذشت جدای از استرس ها رگ سیاتیکم تو بارداری بد اذیتم کرد

الان دور از جون مثل فلجا راه میرم یه پام از زمین بلند نمیشه دنبال خودم میکشم😅

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من کاربر قدیمی هستم قبلا هم تو این تاپیک بودم . یه بار ای وی اف انجام دادم خداروشکر بار اول مثبت شدم ...

عزیزم خوشحال شدم دوباره اومدی اینجا ماشاالله دخترت خانم شده برای خودش ازطرف من ببوسش 

انشاالله خیرباشه برات دوباره هوس نی‌نی کردی ای جان دلمممم

مبارکه عزیزم،من روز 13انتقال بی بی چک هاله کمرنگ داشت روز بعدش بتا600بود دیگه استرس نداشته باش با دل ...

خداروشکر عزیزم🤲🏻🤲🏻وااای خدا از دلت بشنوه ان شالله فردا میرم بتا میدم امیدوار خوش خبر باشم 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
5،6 روزی می مونه، الان یه هفته گذشته خوبه،با ادرار اول صبحی بزنی بهتره، انشاءالله حاجت روا شی گلم.

فردا مجدد میزنم ببینم چی میشه ممنونم. شما هم هاش سی جی داشتید بی بی زدید یا مستقیم رفتید آز؟ 

عزیزم دکتر به شما اصلا امپول نداد ؟ انتقالت چجوری بود؟ 

نه عزیزم آمپول ندارم فقط شیاف روزی سه تا منم فعلا جنین و ندیدن فقط کیسه آب ودیدن واسه جنین قراره پنجشنبه برم واسه انتقالم روز 18 پری رفتم دو تا جنین بلاست سه روزه انتقال دادن 

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت
عزیزم مبارکه، چقدر خوشحالم برات، انشاءالله بارداری راحتی داشته باشی گلم.

ممنونم ازت لطف داری. امیدوارم اثر هاش سی جی نباشه و مثبت واقعی باشه🤲🏻🤲🏻

سلام گلم تبریک میگم بهت میشه توضیح بدی مشکلت چی بوده چکارا کردی قبل و بعد انتقال و چه تقویتی هایی ...

سلام عزیزم 

چشم حتما توضیح میدم اول آزمایش بدم و خیالم بابت مثبت بودن راحت شه 

حتما حتمامیام توضیح میدم. 

نه عزیزم. منم روز ۸ و ۹ لک داشتم که زنگ زدم مرکز  گفتن یه شیاف اضاف کنم بعد از اونم تا هفته ۶ د ...

عزیزم شمابودی قبل اززایمانت کروناگرفتی بستری شدی؟ اشتباه نکنم بچه هم پسرهست درسته؟ الان خوبی بهتر شدی خوشحالم اومدی اینجاسرزدی گلم

دوستان ببخشید من امروز انوکسا رو بالای ناف سمت چپ زدم. ازون موقع دقیقا از زیر قفسه سینه سمت چپ ینی ب ...

@alaae   جان منم کمی نفس تنگی دارم من فکرکنم مال استرادیول باشه چون بعدازاینکه میخورم نفسم تنگ میشه همش بایدنفس تازه کنم شایدم مال پردینزولون باشه نمیدونم هرچی هست مربوط به قرص میشه

عزیزم متاسفم انشالله به زودی یه بارداری سالم و خوب داشته باشی. احتمالا تا آخر هفته صفر شده کلا 

عزیزم‌ من امروز رفتم‌کلی دارو گرفتم . گفتم‌زینک بده ، یونی زینک داد . به نظرت برای من که تعیین‌جنسیتم بد نیست ؟

ببرم‌عوض کنه؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزم‌ من امروز رفتم‌کلی دارو گرفتم . گفتم‌زینک بده ، یونی زینک داد . به نظرت برای من که تعیین‌جنسیت ...

به سلامتی.نمیدونم اینو عزیزم از خودش میپرسیدی چه فرقی داره.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم‌ من امروز رفتم‌کلی دارو گرفتم . گفتم‌زینک بده ، یونی زینک داد . به نظرت برای من که تعیین‌جنسیت ...

عزیزم زدم گوگل خیلی فرقی با هم‌نمیکنن ولی بازم برو بپرس. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤