2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045906 بازدید | 684488 پست
خب قرار نیست همه مثل هم باشن. یکی میبینی روز ۸ نشون میده یکی روز ۱۴. یکی مثل من با بتای ۶۰۰ یدونه اس ...

ممنونم از دلگرمیت دعا کنین واسم..مال شما روز چند 600شد؟؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
من از همون داروخانه میلاد گرفته بودم تبریز قیمت اخرین بارهم1250بود. اره دی اچ برای ذخیره اس همشون کل ...

یه سوال دیگه گلم اینا رو‌همشو‌دکتر نوشته بود برات یا خودت گرفته بودی برا من دکتر ننوشته خودمم میترسم با مکملهای دیگه زیاد بشه نمیگیرم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همونه دیگه دی اچ مخفف اش میکنمdhea 50 بله الانم میخورم دونه ای18تومن

از کجا گرفتین میگن پیدا نمیشه اخه ،اونم خارجی هست ؟ ببخشید زیاد سوال میپرسم 

چرا زیر دلم تیر میکشید ومعده درد هم داشتم اما دکتر نفهمید

واای چقد سختی کشیدی بعد اون دیگه هیچ اقدامی نکردی؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
شما هم لک داشتین یا علائم دیگه

نه فقط روز ۸ و ۹ لک دیدم. ببین اصلا به علایم داشتن نیست. بخدا من انتقال اولم هر نوع علایمی که اونایی که تو اون روزا مثبت شدن ,داشتن رو داشتم ولی منفی شدم. این دفعه هیچ علامتی بجز اون لک ها نداشتم ولی مثبت شدم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
از کجا گرفتین میگن پیدا نمیشه اخه ،اونم خارجی هست ؟ ببخشید زیاد سوال میپرسم 

اره خارجیه از امازون یک داروخانه ای بودمیاورد من ازقبل دارمش. بگردی میتونی پیداکنی قاچاق میارن ازامریکا

ممنون گلم که درکم میکنی دقیقا حرف های دلم زدی آره میخوام بتام بیاد پایین که دچار مشکل بزرگتری نشم بس ...

میفهمم عزیزم. ان شاالله بار بعدی و به زودی  بارداری سالم و پایدار داشته باشی که خستگی و درد اینا از تنت بره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه فقط روز ۸ و ۹ لک دیدم. ببین اصلا به علایم داشتن نیست. بخدا من انتقال اولم هر نوع علایمی که اونایی ...

انشالله مال منم مثبت بشه دیگه خسته شدم خودمم دیگه کلا یدونه جنین بلاست واسم مونده

اره خارجیه از امازون یک داروخانه ای بودمیاورد من ازقبل دارمش. بگردی میتونی پیداکنی قاچاق میارن ازامر ...

ببخشید امازون کجاست ؟ کدوم طرفه ؟ من ذخیره ام کمه،تو‌پانکچر هم درست حسابی تخمک نبود مجبورم دوباره پانکچر کنم لااقل میگم قبلش تقویتی بخورم این دفعه فقط ۱۰ روز ویتامین‌خوردم دکترا هم رحم نمیکنن که بگن لااقل یکی دو‌ماه برو‌تقویت شو‌

منم قبلش عکس دادم دوتالوله باز بود ۲ماه بعدش خارج رحم باردار شدم ولی دکتر احمقم نفهمید بااینکه بتام ...

نمیخوام بهتون استرس بدم اما با این روش هم امکان خارج رحمی شدن هست. تو رحم میذارن اما ممکنه حرکت کنه بره تو لوله.پارسال یکی دوتا انتقال داده بود هر دوتاش گرفته بود براش منتها یکی خارج رحمی یکی هم تو رحم.که اون خارج رحمی رو با عمل برداشتن اون یکی براش موند.فکر کنم الان پسرش یک ماه از پسر من بزرگتر یا کوچکتر باشه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلامت باشی گلم, امروز توام میری دکتردیگه؟ ساعت چند؟ به من 6گفتن

اره عزیزم. گف 2 اونجا باشم.

ان شاالله مشکلی پیش نیاد و بتونیم انتقال بدیم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱