2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست
چرا نری عزیزم.حتما برو. منم هیچ علامتی نداشتم فقط روز ۸ و ۹ لک دیدم که فکر میکردم دارم پریود میشم .ب ...

ببخشید اسم بی بی چکتون چی بود؟؟و اینکه همون لحظه هاله افتاد؟مال من روژان بود که از سال قبل داشتمش شیطون گولم زدا والا قصد نداشتم بزنم

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی من قربون او‌ن دل مهربون و پاکت برم.. از خدا بخواه به اندازه توانت بهت بده. منم خیلی دوقلویی دوس ...

ای جانمم چه حرف خوبی زدی واقعا درست میگی هرچی خدای بزرگ صلاح بدونه قشنگه... خداهمون یدونتو برات نگه داره وسلامت بیادبغلتون. خیلی التماس دعا منم دعا میکنم انشالله زایمان خوب وراحتی داشته باشی

بعدشم از۱۴ روز به بعد بیبی نشون میده از ده روز ازمایش

آخه همه اینحا میگن روز9 نشون داده

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
شما اوابوست رو‌از کجا میگیرین؟ خارجی هست ؟ فرتیل اید و دی اچ ۵۰ هم به خاطر ذخیره است ؟ اخه منم ذخیره ...

من از همون داروخانه میلاد گرفته بودم تبریز قیمت اخرین بارهم1250بود. اره دی اچ برای ذخیره اس همشون کلا چاره چیه من ذخیره ام0/8شده تازگیام انگاری

روژان خوب نیس مدیکور زودتر نشون میده

اصلا میگفتم نمیزنما تا برم آزمایش سر صبحی شیطون گولم زد دیگه چهارشنبه میشه 14 میرم آزمایش هر چی خیره انشالله همون بشه

من وقتی امپول میزدم وباردار نمیشدم سر۱۰تا۱۲ روز بعدش پریود میشدم حتی گاهی قبل موعدم انشالله بارداری ...

هیچی علائم ندارم فقط روز 9و11ببخشید یبار لک دیدم رو دستمال که دلم خوش بود لک لانه گزینیه

ممنونم از دعای خوبت عزیزم دلگرمم به دعاهای شما نه ناهمسانن یه دختر یه پسر  تو ای وی اف درصد ...

وای ای جان دلمم به به چه ذوقی کردم خداهردو جنستو جورکرده هزارشکرخدا. حتماقابل باشم دعا میکنم چراکه نه الهی که سلامت بیان بغلتون جوجه های طلایی. 

وای کاش این دوتای منم بمونن

خب وقتی خونریزی نشده حتما لانه گزینی بوده🤩سینه درد تیر کشیدن تخمدان نداری

سینه دردم خیلی جزئیه وقتی فشار میدم معلوم میشه درد تخمدانم مثل پریودی دیروز داشتم ولی امروز حتی اونم ندارم..من دفعه قبلم بتا رو1600بود سینه درد نداشتم البته خارج رحم بودم