2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046061 بازدید | 684498 پست
ممنون عزیزمممم... تازشم فهمیدم برادر امام رضایه دیگه خیلی خوشم اومده دوسشون دارم الهی شفیع ماباشن پی ...

آره داداش امام رضان    

ای جااان الهی آمین چشم عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقد حالتو میفهمم عزیزم   . منم وقتی دومین بار که خارج رحمی شدم با هر بار پایین اومدن بتا خدارو ...

ممنون گلم که درکم میکنی دقیقا حرف های دلم زدی آره میخوام بتام بیاد پایین که دچار مشکل بزرگتری نشم بستری توی بیمارستان یا برداشتن لولم 

امیدوارم خدا بارداری بدون دردسر نصیب منتظر ها و همه ی  باردارها بشه

۳ بار بتا دادم دلم به حال خودم میسوخت که ۳ بار همون سوزن کلفت توی دستم وارد میکردند خدا کنه اینطور بارداری نصیب هیچ کس نشه

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
عزیزم الان گشتم پیداش کردم ولی متاسفانه متوجه نشدم چیزی اخه رنج نرمال رو نزده بود جلوش. فقط اگه اشتب ...

خواهش میکنم اره خودمم سردرنیوردم رنجش نزده بازم ممنون

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
من قبل پانکچرم3ماه فرتیل اید و اوابوست و دی اچ50خوردم اخه ذخیرم کمه

شما اوابوست رو‌از کجا میگیرین؟ خارجی هست ؟ فرتیل اید و دی اچ ۵۰ هم به خاطر ذخیره است ؟ اخه منم ذخیره ام کمه 😧

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
تست رو دو سه روز قبل باید بدید دکتر براتون مینویسه تاریخشو معلوم انتقال صبح رو میگن ۷ و نیم اینجا ب ...

سلام ساراجون خوبی عزیزم؟؟

میگم انومالی شما آزمایش هم داره یانه؟؟مال من فقط سونو نوشته امروز می خوام برم

فردا مجدد میزنم ببینم چی میشه ممنونم. شما هم هاش سی جی داشتید بی بی زدید یا مستقیم رفتید آز؟ 

اول بی بی چک زدم بعد رفتم آزمایش.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

سلام صببخیر همگی

من امروز روز12میشم بی بی زدم منفی شد بنظرتون دیگه امید نداشته باشم روز9 و11 هم یه لک رودستمال دیدم جنینمم یدونه سه روزه بود

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
باور کن فردا که رفتی خودت خندت میگیره ک من نگران این بودم؟    

آخه 5سال پیش ماه اول عروسی من رفتم سونو خیلی درد شدید داشت خونریزی زیادی داشتم از اون روز ب بعد ک 5سال میگذره ترس ریخته تو جونم

بچه هم میخام باید فکر دوا دکتر باشم ولی ترس اون 5سال پیش اجازه نمیده 😔😔

ن عزیزم من فقط با فرزدی و موسی پور و دانایی ویزیت شدم

عزیزم منم با حضرتی انتقال دادم تبریز امروز روز12بی بی روژان زدم منفی شد بنظرت دیگه امیدی نداشته باشم؟؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞