2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
اهان ای جونمم شاید قسمته اینبارم همزان باشیم ماسه تا...  واقعا برای هم دعاکنیم. من که یک هفته ...

ممنون از دل مهربونت. ان شالله امام رضا واسطه ما بشه. من واقعا خسته شدم

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اثر هاش سی جی چند روز تو بدن میمونه؟ من امروز روز ۱۱ انتقالم ۲۳ ابان اخریشو زدم .  الان ...

5،6 روزی می مونه، الان یه هفته گذشته خوبه،با ادرار اول صبحی بزنی بهتره، انشاءالله حاجت روا شی گلم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
بچه ها پس فردا باید برم سونوگرافی روز سوم پریودی سونو واژ ینال آیا درد داره؟؟

اصلا درد نداره 

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍
عزیزم شما میتونی آزمایش سی دی مارکرمو بخونی؟؟

عزیزم الان گشتم پیداش کردم ولی متاسفانه متوجه نشدم چیزی اخه رنج نرمال رو نزده بود جلوش. فقط اگه اشتباه نکنم سی دی 56 رو رنج رو جلوش زده بود که اونم تو رنج بود شکر خدا.

ببخشید

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بنظرمن دکترا براانتقال کارخاصی نمیکنن مهم جنین شناسه نگران نباش عزیزم

واقعا؟ تبحر دکتر مهم نیس ینی؟ اینجوری باشه ترجیح میدم با صادقی برم. نمیدونم حس مثبتی پیدا کردم بهش

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم با این حرفت خیلی ناراحت شدم انشالله بحق ابرو فاطمه زهرا اینبار مثبت میشی ومیشن چراغ خونهات&nbs ...

قربووونت برم. ممنونم از دعای خیرت  ان شاالله هزار برابر خیرش به خودت برگرده عزیزم.  

ببخشید اگه ناراحت شدی  

به من گفته بودن واژینال بزار. میخوای انتقال بدی ؟ 

نه فعلا مگه کسایی که انتقال میدن استفاده میکنن ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
زدم 😭😭😭 این یعنی مثبته؟  کاذب نیست به خاطر هاش سی جی  یعنی دل ببندم بهش 😭😭😭

عزیزم مبارکه، چقدر خوشحالم برات، انشاءالله بارداری راحتی داشته باشی گلم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ممنون فداتشم خیلی مهربونی عزیزدلم😘😘😘خدابزودی زود دامنتوسبزکنه وبچه بغل بری زیارت... من اومدم زیار ...

اااای جااااااااانم. زیارت قبول عزیزم.

آاااااخ دلم لک زده برا سید حمزه. چ خوب شد گفتی اگه شد فردا بعد دکتر میرم زیارت  

چقد مهربووونی آخه تو گلم. الهی حاجت روا بری ازینجا گلم  

راستی نذر گفتی یاد ی چیزی افتادم.ارایشگرم یه چیزی گف کلی خندیدیم ولی دلم ی جوری شد گفتم منم این نذرو بگم از کجا معلوم شایدم قبول شد.

گف دوستم همیشه نذر میکنه برا گربه آواره ها یا گربه هایی ک میان سید حمزه ی کیلو جگر نذر می کنه همیشه هم براورده میشه  

معاینه درد داره نه؟؟چیکار کنم خدا 😔😔😔🚼

نه عزیزم معاینه  خیییلی کم . اونم من چون حساسم احساس می کنم خیلیا اصلا متوجه چیزی نمیشن.

سونو واژینالم که هیییچی. خیییلی راحته

خدا کنه 😔

باور کن فردا که رفتی خودت خندت میگیره ک من نگران این بودم؟  

سلام دوستان من امروز سونو شدم خداروشکر همه چیز خوب بود بچه ها مگه نباید پردنیزلون رو کم کم  کمت ...

شکر خداااا  

سلام دوستان من امروز سونو شدم خداروشکر همه چیز خوب بود بچه ها مگه نباید پردنیزلون رو کم کم  کمت ...

تبسم جون شما دکتر لیلا صادقی رو میشناسی؟