2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
عزیزم شمابودی قبل اززایمانت کروناگرفتی بستری شدی؟ اشتباه نکنم بچه هم پسرهست درسته؟ الان خوبی بهتر شد ...

آره عزیزم خودم بودم.درست حدس زدی.ان شاالله قسمت همه منتظرا.خدا رو شکر خوبیم. دلم تنگ شده بود برا شما دوستان. پسرم هم بزرگتر شده وقتم آزادتره. گفتم دوباره بیام اینجا ببینم کی باردار شده از دوستای قدیمی و اگه کمکی از دستم بربیاد به بقیه کنم.خودمم این روزا رو گذروندم میدونم سخته. از طرفی هم تجربه جدید کسب کنم برا بعدی ان شاالله

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام ساراجون خوبی عزیزم؟؟ میگم انومالی شما آزمایش هم داره یانه؟؟مال من فقط سونو نوشته امروز می خوام ...

شما سلفری دادی ؟معمولا قبل سونو آزمایشafp مینویسن ولی در نهایت همون سونو مهمه

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای مرسییی خاله جونشون. اینقدرگفتین اینجا منم توهم زدم برای دوقلویی😂😂 الان خدامیگه این چقدر پرویه ...

الهی من قربون او‌ن دل مهربون و پاکت برم.. از خدا بخواه به اندازه توانت بهت بده. منم خیلی دوقلویی دوس داشتم اما الان میگم خدایا هزاران بار شکر که‌ یکی یه دونه است .اگه دوتا بودن چکار میکردم. هر چند میدونم خدا خودش توانش رو هم به آدم میده

دوستان دندون درد در حد جیغ زدن گرفتم.چکار کنم الان ۱۱ هفته دندون پزشکی میشه رف؟ فشار بدی رومه برا جن ...

عزیزم منم دندون عقلم وحشتناک درد میکرد مجبور شدم بکشم البته با دکتر زنان مشورت کردم و تو سه ماهه دوم رفتم کشیدم راحت شدم فقط دکتر گفت سه روز قبلش اسپرین رو قطع کنم و بعد ازکشیدن ادامه بدم شماهم با دکترت مشورت کن از هفته ۱۲ یا ۱۳ تا هفته ۲۶ وقت داری بری درستش کنی اگه خیلی درد داری میخک رو پودر کن بزار رو دندونت سریع اروم میشه فقط قورت نده البته اگه حالت تهوع نمیگیری از دکتر زنانت نامه بگیر ببر دندون پزشکی برات درست کنه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
دوستان دندون درد در حد جیغ زدن گرفتم.چکار کنم الان ۱۱ هفته دندون پزشکی میشه رف؟ فشار بدی رومه برا جن ...

ببین حتما با دکترت مشورت کن. اگه اضطراری باشه شاید اجازه بده ولی احتمالش خیلی کمه. معمولا کارای دندون پزشکی تو سه ماهه دوم مجازه. خواهر خودم که از اول بارداری دندون درد شدید داشت دکترش اصلا اجازه نداد تا سه ماهه دوم. ولی باز شما به دکترت زنگ بزن ببین چی میگه

دوستان من 14 مهر پریود شدم 22 آبان آزمایش داد مثبت بود بعد 24 آبان دکتر سونو کرد گفت ضربان قلب داره و 5 هفته هست میخام برام حساب کنید من الان چند هفته میشم ؟

دکترم بهم 22 آذر وقت داده برم ویزیت ولی من نگرانم زمان برام دیر میگذره چجوری بدونم الان جنینم سالمه البته علائم تهوع دارم تا دیروز شکمم تیر میکشید یا منقبض میشد و حالت پریودی داشتم ولی امروز فقط حالت تهوع دارم 

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
سلام صببخیر همگی من امروز روز12میشم بی بی زدم منفی شد بنظرتون دیگه امید نداشته باشم روز9 و11 هم یه ...

چرا عزیزم. تو همین تاپیک خیلی ها بودن روز ۱۱ یا دوازده بی بی منفی بوده روز ۱۴ مثبت شده. امیدت به خدا باشه

چرا عزیزم. تو همین تاپیک خیلی ها بودن روز ۱۱ یا دوازده بی بی منفی بوده روز ۱۴ مثبت شده. امیدت به خدا ...

آخه علائمم هیچی ندارم فقط روز9و11یه لک رو دستمال دیدم همون فقط 

بنظر شما منروز14آزمایش برم یا دیگه نرم؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
آخه علائمم هیچی ندارم فقط روز9و11یه لک رو دستمال دیدم همون فقط  بنظر شما منروز14آزمایش برم یا ...

عزیزم جنینت چند روزه بود ؟

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
یدونه سه روزه بود

عزیزم اگر سه روزه بود تا 14 صبر کن  عجله نکن 14 برو آمایش بده انشاالله خیر باشه و مثبت میشی فعلا بخودت استرس نده توکلت بخدا باشه

عزیزم اگر سه روزه بود تا 14 صبر کن  عجله نکن 14 برو آمایش بده انشاالله خیر باشه و مثبت میشی فعل ...

اصلا از صب گیج شدم کاش بی بی نمیزدم انشالله دعا کنین برام 

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞

سلام عزیزم امیدوام حالت خوب باشه من بعد از مدتها دوباره امدم نی نی سایت البته با کاربری جدید وقتی دیدم تاپیک شما هنوز فعاله خیلی خوشحال شدم پیام دادم جویای احوالتون بشم

راستش من بعد از انتقال موفق سال 97 الان دوباره یک کم دارم به بچه دوم فکر میکنم ولی جنین هام بیمارستان گاندی فریز است و اصلا نمیدونم از کجا باید شروع کنم لطفا راهنمایی ام کن دکترم دکتر نصر بود

آخه علائمم هیچی ندارم فقط روز9و11یه لک رو دستمال دیدم همون فقط  بنظر شما منروز14آزمایش برم یا ...

چرا نری عزیزم.حتما برو. منم هیچ علامتی نداشتم فقط روز ۸ و ۹ لک دیدم که فکر میکردم دارم پریود میشم .با گریه زنگ زدم مرکز. ولی روز ۱۱ انتقالم بی بی یه هاله خیلی کمرنگ انداخت که بزور دیده میشد .  رفتم آزمایش بتام ۶۰۰ بود. بنظرم شما هم بذار یه دو روز دیگه برو آزمایش.ان شاالله که مثبتی شما هم

سلام صببخیر همگی من امروز روز12میشم بی بی زدم منفی شد بنظرتون دیگه امید نداشته باشم روز9 و11 هم یه ...

من وقتی امپول میزدم وباردار نمیشدم سر۱۰تا۱۲ روز بعدش پریود میشدم حتی گاهی قبل موعدم انشالله بارداری علاعم چی داری