2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
نه بی خیال تهوع عذابه عذاب ...شکر خدا سالمه نگرانی نداره ان شاءالله بع سلامتی بغلش کنی 

آره کلا از تهوع من متنفرم اون موقع که تازه مثبت شده بودم دو سه روزی داشتم خیلی عذابم بود ولی فقط همون بود دیگه تموم شد

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم لوو صبح رو با آب خیلی کم بخور شاید تهوع نگیری

باشه چشم نازنین جونم الهی که خیلی زوووود خبر بارداریتو بهمون بدی دورت بگردم بیصبرانه منتظر اون روزم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ببین عزیزم بخدا تو این موردم همون میانه اش خیلی بهتره الان برا من انقدر سایلنت وچراغ خاموش داره کار ...

نه اصلا و ابدا نگران نباش نینی داره کار خودشو میکنه 😜 میانه به نظرم‌ترسناکتره مثلا دوروز تهوع ادم داره یهو قطع بشه🥶🥶 ایشالا هرچی صلاحمونه همون بشه

من بادمه برا انتقال که پروژسترون هم میزدم تهوع میگرفتم!! 

عزیزم هایپر کسایی میشن که بالا۱۲، ۱۵تا تخمک داشته باشن یکم بزرگ شدن شکم و درد تخمدان بعد پانکچر طبی ...

بله درسته من دفعه قبل هم اینجوری نشده بودم ولی این با یکی دو ساعت بعد از عمل که اومدم خونه دلم ورم کرد فکر کنم از عوارض پانکچر باشه.از طرفی دیروز کلی تو‌خونه کار کردم که خیلی اشتباه بود.دیشب خیلی بدتر شده بود ولی امروز کمی بهترم.پاکروش بعد از پانکچر خودش لاکسی ژل میداد ولی این بار رزاقی نداد منم گفتم لابد لازم نیست.ولی باید بخورم.

جالبه که من اصلا نمیدونم چندتا تخمک دادم اینقدر بیمارستان بهمن پنجشنبه شلوغ بود که گفتن هنوز شمارش نشده.الان هم هرچی زنگ‌میزنم برنمیدارن.گفتن چهارشنبه بیا کارت فریز جنین ها رو بگیر

نه اصلا و ابدا نگران نباش نینی داره کار خودشو میکنه 😜 میانه به نظرم‌ترسناکتره مثلا دوروز تهوع ادم د ...

درهرصورت همه جوره اش برا ما استرس آوره😅

الهی که هممون این دورانو سلامت بگذرونیمو نی نی هامون صحیح وسلامت میان بغلمون

درهرصورت همه جوره اش برا ما استرس آوره😅 الهی که هممون این دورانو سلامت بگذرونیمو نی نی هامون صحیح ...

اره دقیقا 

منم تهوع اصلا ندارم فقط سوزش معده دارم ولی واسه تهوع نداشتن همش دلم میخواد برم سونو

ساراجان عرفان پانکچر شدی؟ عزیزم چند تا تخمک چند تا جنین شد؟ 

آره جونم عرفان پانکچر شدم ۱۲ تخمک داشتم ۱۰ جنین شد ولی ۳ تاش قابل فریز نبود میتونستم فرش انتقال بدمش اما ندادم. ۷ تا فریز دارم ۴تا بلاست ۳ تا سه روزه

نازنین جونم ببخش من نظر میدم چون دوس دارم مامان بشی میگم یا برو یوسف نژاد یا اسرافیلی عزیزم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بله درسته من دفعه قبل هم اینجوری نشده بودم ولی این با یکی دو ساعت بعد از عمل که اومدم خونه دلم ورم ک ...

پس از همونه من این اشتباهو سر هیسترو کردم بعد دو سه روز دیدم خوبم کلی کار کردم تا ۴۰روز افتادم به لکبینی! 

نگران نباش همون لاکسی ژل با مایعات زیاد بخور و استراحت بده به بدنت عزیزم

آره جونم عرفان پانکچر شدم ۱۲ تخمک داشتم ۱۰ جنین شد ولی ۳ تاش قابل فریز نبود میتونستم فرش انتقال بدمش ...

قربونت برم این چه حرفیه گلم مرسی ازت که به فکری

من خیلی مصمم رفتم پیش اسرافیلی ولی اونجور گفت دو دل شدم اتفاقا خیلی سردرگمم الان نگران بخش جنین شناسیاشون هستم میترسم برم جای جدید همین سه چهار تا تخمک هم نتونن جنین کنن 

مام حداقل هربار همه تخمک هام جنین میشد

من بیشترین علایمم تکرر ادراره از شب تا صبح بین سه تا پنج بار بیدار میشم😒

من همین تکرر ادرارم ندارم😀🤨

عزیزم عرفان پانکچر شدی یا بهمن؟ ببخشید همسرتون نمونه دادن یا تسه بود؟  دکتر همسرتون کی بود؟& ...

بهمن

نه نمونه دادن

جنتی دکترش بود

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚