2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
نه عزیزم شروع کن از الان حتما بخور و رعایت کن نه زود نیست هر چی بیشتر مکمل بخوری بهتره. همسرت چی این ...

والا اون حدود یکماهه کمتر دارو خورده . میگم این  ۴۵ روز رو قشنگ دارو بخوریم رعایت بکنیم بعد برم .

خدای من خدای معجزه هاست . 

خواهرا من یکشنبه قراره پانکچر بشم ایبوپروفن نوشته برام هر هشت ساعت یکی اونو‌ از کی شروع کنم بخورم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر که نتیجه گرفتی  انشالله که سالم بغلش بگیری گلم 🌺🌷

مرسی عزیزم

انشاالله قسمت خودت

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
خواهرا من یکشنبه قراره پانکچر بشم ایبوپروفن نوشته برام هر هشت ساعت یکی اونو‌ از کی شروع کنم بخورم&nb ...

به سلامتی دوست گلم امیدوارم با دست پر از پانکچر برمیگردی

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
چرا نشه بد به دلت راه نده شوهرتم تقویت کن داروهات خارجیشو پیدا کن توکل به خدا 

داروهام النوا یا پرگووریس

آزمایش شوهرم این سری خوب بوده 

سری پیش هم همه چی خوب بود نمیدونم چرا نشد دکتر هم نفهمید 

آمپول پرگووریس بهتره یا النوا برای پانکچر؟

داروهام النوا یا پرگووریس آزمایش شوهرم این سری خوب بوده  سری پیش هم همه چی خوب بود نمیدونم چر ...

من سینال ایرانی بود هر سری و هاش ام جی ...براهمین حسن می کنم تخمکام کم بود اینای شما فک کنم‌خارجی باشه و خوب 

چرا نشه بد به دلت راه نده شوهرتم تقویت کن داروهات خارجیشو پیدا کن توکل به خدا 

شما چندتا تخمک داشتین چندتاش جنین شده بودن‌ ،چند بار انتقال دادین 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سراغ شمارو از بچه ها میگرفتم انشاله این سری مثبت میشین

ای جانم ممنون فداتشم عزیزدلی خدا شماها رو برامون نگه داره دوستای گلم😘😘😘

دعاکن خدابخواد اینبارمیرم انتقال اخرین جنینهام

من سینال ایرانی بود هر سری و هاش ام جی ...براهمین حسن می کنم تخمکام کم بود اینای شما فک کنم‌خارجی با ...

من با ذخیره ۰/۹  و اسپرم‌داغون فقط با هاش ام جی ۹تا تخمک و ۷تا جنین داشتم

بنظرم ربط نداره

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
اره من ذخیره ام داغونه شایدم از اون بود 

چند از شما؟

قبلش تقویتی خوردین؟