2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
فکر کنم اون دوز ۳۰ هستش ولی قرمزش دوزش ۱۰۰ هست فرق خاصی نمیکنن عزیزم

اوه  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه من دیروز از صبح تا شب همش سرپا بودم کار میکردم بعد چند بار مجبور شدم وسیله سنگین بلند کنم شب که ...

آخی عزیزم سعی کن دیگه چیز سنگین بلند نکنی اصلا شما که هماتوم داری دکتر من گفته اصلا وسیله بلند نکنم کار سنگین نکنم و ....

منم همینطوری هی گیر میدم هی نگرانی درست میکنم .

ببین اگه غلظت داشته خیسی لباست همون ترشح بوده نگران نشو بعد دکترم بمن گفت اگه نشتی باشه یکبار نی و در طول روز هی تکرار میشه با راه رفتن و سرفه کردن و...

من خداروشکر فقط انگار منتظر بود به دکترم بگم دیگه بعد اون نیمد چیزی که چک کنم 😅 ایشالله دیگه هم نیاد چون من خیلی توهمی و بی جنبه هستم تو این چیزا.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
شکمی عزیزم حدود یه ربع فک کنم ولی دقیق نمی دونم زمان نگرفتم اره همه چیو چک کرد قشنگ

یعنی برای شما طول سرویکس رو از شکم اندازه گرفتن؟

آخه برای ما همه کارای ان تی رو شکمی اندازه گرفتن ولی طول سرویکس رو واژینال چون میگن اصلا شکمی مثل واژینال دقیق نی.حتی توی آنومالی هم طول سرویکس رو واژینال زدن بعد شکمی کارای آنومالی رو کردن

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
چند روز اووبووست رو خوردی ؟ 

یکماه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
الان بیمارستانم. دکتر گفت برو دوباره آزمایش را تکرار کن گفت پی سی آر بدم گفت نه، همین را تکرار کن ...

عزیزم برای منم همینطور شد رفتم پی سی ار دادم منفی دراومد.شما پردنیزولون میخوری؟؟مال من بخاطر پردنیزولون آزمایش خونم جوابش خراب اومد بعد که به دکتر نشون دادم گفتم پرد میخورم گفت احتمالا مال اونه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
خداکنه برامنم قشنگ وقت بذاره همه چیو دقیق اندازه بزنه 

من خودم جلو جلو اندازه ها رو از دکتر میپرسیدم حتما با خودش گفته این همکاره بذار درست بررسی کنم داستان نشه😂😂😂😂😂

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
یعنی برای شما طول سرویکس رو از شکم اندازه گرفتن؟ آخه برای ما همه کارای ان تی رو شکمی اندازه گرفتن و ...

عزیزم برای منم شکمی اندازه زد سرویکس و😐

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
عزیزم برای منم شکمی اندازه زد سرویکس و😐

منم هم ان تی هم انومالی شکمی بود

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

من فردا ۱۲ ظهر رویان وقت ویزیت دارم به نظرتون اگه ۸ صبح اونجا باشم بهتره یا سر تایم ۱۲ اونجا باشم ؟؟؟؟؟؟

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍

من اگه جنین فریز شده توی رویان نداشتم نمی رفتم به نظرم خیلی بی نظم شدن و کارکنانش هم بد اخلاق هربار ۴-۵ ساعت علافی داره

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍
اینوفولیکو قبل انتقال میخوردی یا پانکچر عزیزم؟ من برا پانکچر شنیده بودم که

قبل انتقالم عزیزم 

والا اینجا شنیدم بچه ها میگفتن مثل اینکه پذیرش رحمو میبره بالا 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍