2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه سوال داشتم دوستان برای انتقال جنین تو رویان باید تست pcr بدیم

آره عزیزم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
مرسی عزیزم .‌ممنونم

اووبوست رو یادم رفت بگم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
واااای انشاءالله کی دوشنبه میاد آخه تینا جون شما تاریخ آخرین پریودیت کی بود؟ چه تاریخی انتقال دادی ...

عزیزم من ۵ شهریور اخرین پریودم بود 

۲۳ شهریور انتقال دادم

دوشنبه ساعت چند میری😍😍😍😍

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
چند روز اووبووست رو خوردی ؟ 

خانم ها شما اووبوست از کجا تهیه کردین هیچ جا نیست

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
اوکی عزیزم من اشتباه خوندم انشاالله که کنسل نمیشه بده دلت راه نده

الان بیمارستانم. دکتر گفت برو دوباره آزمایش را تکرار کن

گفت پی سی آر بدم گفت نه، همین را تکرار کن

دکتر آزمایشگاه گفت اصلا فاکتور مهمی نیست 

اما دکترم گیر داده

کاش اصلا بهش پیام نداده بودم و جواب آزمایش را یجوری اصلاح میکردم

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
عزیزم من ۵ شهریور اخرین پریودم بود  ۲۳ شهریور انتقال دادم دوشنبه ساعت چند میری😍😍😍😍

پس از من جلوتری هم پریودت هم انتقالت

دوشنبه ۹ صبح وقت دارم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍