2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزیزم روش شانگهای به این صورت که تو یه سیکل دوبار پانکچر میشید شما که ذخیرتون پایینه ترجیحا داروهای ...

پس داروها هم اندازش بیشتر نه 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
مرسی عزیزم از راهنماییت حتما خدا نینیاتو حفظ کنه

@پروانه۲۱    

برای سقط هم 

من در هفته ۱۵ جنین ۱۲ هفته رو با نسخه طب اسلامی سقط کردم و الحمدلله کار به کورتاژ نرسید.

اگر مایل بودی خصوصی پیام بده راهنماییت کنم.

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من رففتم سنو  اصلا جنیننی در کار نبود ساک خالی گفت جنینت از بین رفته خدا نسیب کسی نکنه ف ...

خیلی متاسفم 😭

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام عزیزم  اینجوری که به من گفتن هیچ راهی جز باز کردن چسبندگی ها با هیستروسکوپی نیست . من پی ...

چسبندگی  چجوری متوجه شدی ؟ عکس رنگی یا سونو ، پریود میشدی ؟

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
آره فدات شم خودش گفت برو هر چی دیرتر پریود بشی بهتره. دوماه پیشم رفتم پیشش کارش داشتم گفت میخوام حتم ...

عزیزم کاش تو کار دکترت دست نبری و بذاری روند درمانی خودشو پیش ببره

من هم اندومتریوز داشتم و پریود شدم و انتقال دادم نگران نباش

حالا دوست داری و دلته به دکترت پیشنهاد بده ولی اجبار نکن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
مرسی چیکای عزیزم، انسولین میزنم عزیزم قندم خیلی بالاس متاسفانه 😔😔 آره دکتر خودمم میگه تا 34 بمونه ...

الهی فداتشم دیگه چیزی نمونده میدونم این اواخر سخت و پردلهره میگذره اما بالاخره میگذره. کاش ۲۸ هفته میداد حداقل بهت. ولی بازم دیر نیست نگران نباش

خداياشكرت....❤️ 
چیکا جون من قبل بارداری ۷۶ بودم الان۸۵🤕🤕🤕 نمیدونم چیکار کنم بیشتر اضافه نکنم خیلی ناراحتم واسه و ...

عزیزم ۹ کیلو زیاده سعی کن‌کنترلش کنی اواخر بچه خودش سنگین‌میشه پایین میاد خودتم سنگین میشی شکمتم هی بزرگتر میشه و کمرتو گود میکنه هرچقدر وزنت بیشتر بره بالا برای خودت فوق العاده سخت میشه بنظرم حتی سختیش بعداز زایمان بیشتره تا قبلش. دیگه بحث دیابتو فشارخون بارداری بماند که ریسکش میره بالا. اینارو نگفتم خدایی نکرده نگرانت کنم، فقط حواست بیشتر باشه. وعده های غذاتو بیشتر کن اما حجم غذاتو کمترکن. شیرینیجاتو تا جایی که میتونی حذف کن تنقلات و‌فست فود و‌ غذاهای پرچربو حذف کن بجاش مغزیجات و میوه بیشتر بخور. باید خودت ببینی چجوری راحتتر میتونی کنترل کنی. من کلا حدود ۱۳ کیلو اضافه کردم دکترم غرغر میکرد🤕انشالله نی نیتو صحیح و‌سالم بغل کنی قربونت برم😍

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم ۹ کیلو زیاده سعی کن‌کنترلش کنی اواخر بچه خودش سنگین‌میشه پایین میاد خودتم سنگین میشی شکمتم هی ...

مرسی از راهنماییت مهربونم😍😍😍😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

تعداد اسپرم چه قدر تو ای وی اف مهمه ؟  واینکه امپول پروگوریس کجا میشه گیر اورد تهران 

ممنونم یعنی بلافاصله از بعدِ پانکچر یکسره خوردی ؟ پس پریود چی میشه اینطوری که پریود نمی شی

ن عزیزم بعداز پانکچر فقط چندتا امپول داد چون مشکوک ب هایپر بودم داروها ک تموم یه هفته بعدش پریود شدم من دوماه بعداز پانکچر انتقال دادم

من از اهواز دکترم خودش یه داروخونه معرفی کرد گیر آوردم اونم چون دکتر سفارش کرده بود دادن 

اره شنیدم مشهدم هست تهران نیست ولی

من از اهواز دکترم خودش یه داروخونه معرفی کرد گیر آوردم اونم چون دکتر سفارش کرده بود دادن 

زخیرت چند بود چندتا تخمک شد

ن عزیزم بعداز پانکچر فقط چندتا امپول داد چون مشکوک ب هایپر بودم داروها ک تموم یه هفته بعدش پریود شدم ...

فاصله بین پانکچر و انتقال چقدر باشه خوبه ؟ شما چرا دو‌ماه فاصله دادین ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش