2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

بچه ها ترخدا بگید قبل پانکچر چیکار کنم که تخمکام قوی بشه و تعدادش زیادچون سری پیش پانکچر کردم ۷تا تخمک داشتم ولی جنین نشد چی بخورم بهتر همسرم آزمایش داده دوباره همه چیزش عالی بود 

فدات شم الهی آمین. عزیزم نباید اصلا استرس داشته باشی بهترین دکتر رو انتخاب کردی یعنی خیالت راحت باشه ...

سارا جون میگم یه فکری کردم ، من ۱۵ آذر پریود میشم . از الان مرتب مکملهامونو بخوریم و رعایت کنیم و ۱۵ دی برم دکتر ؟ 

حس میکنم ۱۵ آذر یکم زوده . به نظرت از الان تا ۱۵ دی که میشه ۴۵  بهتر نیست ؟ 

خدای من خدای معجزه هاست . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها ترخدا بگید قبل پانکچر چیکار کنم که تخمکام قوی بشه و تعدادش زیادچون سری پیش پانکچر کردم ۷تا تخ ...

ژل رویال ..اوابوست اینو فولیک ...یا فرتیل سی ...عسل ...گردو بادوم خرما ...پیاده روی ...ماساژ تخمدان با روغن ...اب زیاد بخور 

بچه ها ترخدا بگید قبل پانکچر چیکار کنم که تخمکام قوی بشه و تعدادش زیادچون سری پیش پانکچر کردم ۷تا تخ ...

عزیزم اینو فولیک ، ویتامین E ,D3,B6 , کیوتن ، سلنیوم . اینا رو میگن خوبه 

فدات شم الهی آمین. عزیزم نباید اصلا استرس داشته باشی بهترین دکتر رو انتخاب کردی یعنی خیالت راحت باشه ...

سارا جون میگم یه فکری کردم ، من ۱۵ آذر پریود میشم . از الان مرتب مکملهامونو بخوریم و رعایت کنیم و ۱۵ دی برم دکتر ؟ 

حس میکنم ۱۵ آذر یکم زوده . به نظرت از الان تا ۱۵ دی که میشه ۴۵  بهتر نیست ؟ 

خونریزی کرده بودم مرکزمم جواب نمیداد  به خاطر همین از شما کمک خواستم  خانومی الان شما مط ...

ببخشید عزیزم دیر شد من جواب دادم سایت خطا میداد

من نه دکترم اصلا در دسترس نیست زنگ میزدم بلوکزایمان بیمارستان راهنماییم میکردن دارو کم و زیاد کنم یا میگفتن حضوری بیا

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
ممنون عزیزم دکتر انصاری پور بهترین دکترشه؟

ببین من الان تو کلینیک بارداریشون هستم 

با همه دکتراش اونجا باردار شدن خوب 

پس نمیتونم قطعی بگم این بهترینه 

سیلویا جون و پروانه جون و رز قرمز رنگ هم زیر نظر انصاری پور بودن 

سارا جون میگم یه فکری کردم ، من ۱۵ آذر پریود میشم . از الان مرتب مکملهامونو بخوریم و رعایت کنیم و ۱۵ ...

نه عزیزم شروع کن از الان حتما بخور و رعایت کن نه زود نیست هر چی بیشتر مکمل بخوری بهتره. همسرت چی این مدت مکمل میخورد؟ رعایت میکرد ؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤