2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
سوالت چیه عزیزم

خونریزی کرده بودم مرکزمم جواب نمیداد 

به خاطر همین از شما کمک خواستم 

خانومی الان شما مطب شخصی میرید درسته ؟ 

اتفاقی براتون بیفته مثلا خونریزی داشته باشید 

با خود دکتر تماس میگیرن ؟ 

من ۱۵ سیکلم رفتم برای پانکچر  ولی دوستم روز ۱۲ سیکلش پانکچر شد ، آدم با آدم فرق داره  خی ...

من این امپولای ای وی اف رو که میزنم کناره سینه هام دست میزنم درد میگیره مثل وقتی که قبل از موعدم سینه درد میگیرم

یعنی از امپولاس؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به سلامتی عزیزم.حالا من میخواستم برم محب کوثر نظرم عوً شد رو نیکان😂هزینه ایناشونو پرسیدی؟

اره سزارین ۱۱

بیمه ۱نیم مستقیم کم میکنه

۳۰۰همراه

اتاقاشم که کلا خصوصیه هزینه جدا نداره

فیلم برداری اتاق عمل و عکاسی فرداش ۳تایی ۸۰۰تومن

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
روز سوم لکه قهوه هی داشتم ...بعد انتقال حس ویبره تو رحم داشتم تکرر ادرار ...روز ۱۰ در معده و شکم داش ...

مرسی عزیزم انشالله بسلامتی این نه ماهو بگذرونی

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
به سلامتی عزیزم.حالا من میخواستم برم محب کوثر نظرم عوً شد رو نیکان😂هزینه ایناشونو پرسیدی؟

من چندتا از دوستام تازه زایمان کردن اخریش دوهفته پیش خیلی خیلی راضی بودن با دکتر اتوسا باقری منم میخوام با اون برم محب

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

بچه هاشوهرم رفت سونوگرافی داپلر رویان بهش گفتن واریکوسل داری ، بعد  رفت یه جا دیگه که باز همون دکتر خودش معرفی کرده ، دکتر رضوی میگه سالمی  واریکوسل نداری ، تو معاینه سه تا دکترم  چشمی چیزی ندیدن این سونو اولم به اصرلر خودم بود که نوشت دکتر . جریان چیه انا جون چه کار کنم من.. فقط سری  اول شوهرم ده روز بود تخلیه نداشت . الان ولی دوروز پشت هم تخلیه کرد میتونه علتش این باشه   

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
اره پانکچر کردم یکماه دیگه انتقالمه

خب پس چطور ازت اندازه عمق رحم نگرفتن شاید میخان روز سوم پریودی که برا انتقال میری ازت بگیرن

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
خونریزی کرده بودم مرکزمم جواب نمیداد  به خاطر همین از شما کمک خواستم  خانومی الان شما مط ...

عزیزم من اگه مشکلی پیش بیاد زایشگاه اون بیمارستانی که دکترم هست تماس میگیرم و اونا از دکتر میپرسن یا اینکه اگه فورس باشع میگن بیا زایشگاه

بچه ها من از صبح سرپام همش کار میکردم دو سه بارم مجبور شدم سنگین بلند کنم بعد الان از غروبه کمرم وزیر دلم دوطرفش درد میکنن واینکه رفتم دستشویی دیدم کل شورتم خیسِ ( خیلی عذر میخام) این خطرناکه؟

اینکه میگن کیسه آب پاره شده یا نشتی کرده الان میشه برامن اتفاق افتاده باشه یا زوده؟

آخه تو این چند وقته اصلا شورتم خیس نمیشد

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

سلام مامانا،،یه سوال میگم من ظهر یه دونه نارنگی خوردم حالا از ظهر دهنم شیرینه،،اصلا شیرینش از دهنم نمیره،،یعنی من دیابت دارم؟

خیلی میترسم هنوز نرفتم پیش دکترم که واسم ازمایشات اینماه رو بنویسه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
فدات بشم علایم چیا داشتی شما قبلا...من فقط تیرکشیدن رحم روز شش تاروز ۹

من هیچ علائمی نداشتم عزیزم ، فقط روز ۴ بود که شب از کمردرد بیدار شدم ، و دیگر هیچ 

به علائم توجه نکن 

چون تازه علائم از هفته ۶ به بعد شروع میشه

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
من این امپولای ای وی اف رو که میزنم کناره سینه هام دست میزنم درد میگیره مثل وقتی که قبل از موعدم سین ...

بین گلم تو این راه همه جای بدنت درد میگیره ، هر علائمی بگی داری ، کلا یه داستان طولانی و مزخرفیه 😂😂 پس خیلی به درد و ... توجه نکن 

حالا تازه اینا دارو های پانکچر 

وقتی میری برای انتقال که عوارض پروژسترون خیلی زیاده ، اینم بگم همش توهم بارداری هم میزنی و دنبال علائم میگردی 

ولی واقعا باید محلش نزاری 

من اون دفعه که مثبت شدم هیچ علامتی نداشتم ، دنبال علائم هم نبودم 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم