2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046386 بازدید | 684511 پست
نه اما منم روز لانه گزینی این دردا رو داشتم اروم باش خیره ان شاءالله 

ان شالله خدا از دهنت بشنوه 🤲🌹❤

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
سلام دوستان من امروز روز یازده انتقالم . امروز دقیقا روزیه که ماه قبل پریود شدم از صبح درد پریودی دا ...

عزیزدلم مگه پروژسترون نمیزنی؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا میزنم هر سه روز یه دونه . 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

بچه ها کسی میدونه کله پاچه قبل انتقال خوبه بخوریم‌ یا بعد انتقال؟؟؟ قبلا بچه ها گفتن ولی یادم رفته

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.

بخدا حالم دست خودم نیست لعنتی hcg هم داشتم نمیتونم بی بی چک بزنم با کوچیکترین علائمی ترس برم میداره استرس میگیرم آخه آخرین جنین هام بود . خسته ام روحیه ام داغونه 

بچه ها کسی میدونه کله پاچه قبل انتقال خوبه بخوریم‌ یا بعد انتقال؟؟؟ قبلا بچه ها گفتن ولی یادم رفته

شب قبلش و صبح انتقال بخور عزیزم

شب قبلش و صبح انتقال بخور عزیزم

مرسی عزیزدلممم

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
سلام دوستان من امروز روز یازده انتقالم . امروز دقیقا روزیه که ماه قبل پریود شدم از صبح درد پریودی دا ...

عزیزم علائم بارداری هم مثل دردپریودیه معدت که درداومده به فال نیک بگیر اونایی که معده درد داشتن اکثرا مثبت شدن شماهم انشاءالله مثبتی عزیزم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
عزیزم علائم بارداری هم مثل دردپریودیه معدت که درداومده به فال نیک بگیر اونایی که معده درد داشتن اکثر ...

دعا کنین برام آخرین جنین هام بود 

بخدا حالم دست خودم نیست لعنتی hcg هم داشتم نمیتونم بی بی چک بزنم با کوچیکترین علائمی ترس برم میداره ...

اونایی که آخرین جنیناشونو انتقال میدن مثبت میشن انگار دلشون یه جورایی برا ماماناشون میسوزه

کی هیسترو و خراش انجام میدی گلم

عزیزم قرار بود فردا انجام بدم توپریودی بهم زنگ زدن گفتم امکان داره پاک نشده باشم قرار بود امروز خبرم کنن که فعلا هیچی هنو خبرندادن کیه.خودم کار خودمو خراب کردم وگرنه پریودم تموم شده😕