2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
اره تا کسی راه مارو نرفته باشه درک نمیکنه  شما چن بار تاحالا انتقال دادین؟

من یبار انتقال دادم الانم میخوام هیسترو با خراش انجام بدم انشاءالله اگه شد ماه آینده انتقال بدم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
مرسی گلم نعمت آباد کجا هست سایتی اینستایی ندارن؟

بازار مبل نعمت آباد نزدیک عبدل آباده بزنی تو گوگل میاد دو تا کوچه است که نزدیک 8 تا مغازست که کلا تخت و کمد سیسمونی کار میکنن کلیم تنوع دارن رسیدی اونجا بپرسی بهت میگن ففط میگم دوتا کوچس به من نگفتن کوچه بالایی هم هست من فقط یه دونه رو دیدم همونجا سفارش دادم 

پیج هم من فقط mahdiarwood  رو دارم خیلیم تنوع داره

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران نباش، برای خیلی ها میگن. مخصوصا تو ای وی اف بیشتر دکترا میگن برین برای اکو.  یعنی اینجور ...

مرسی گلم

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
من یبار انتقال دادم الانم میخوام هیسترو با خراش انجام بدم انشاءالله اگه شد ماه آینده انتقال بدم

منم بار اولمه..ببخشید هیسترو دقیقا برا چیه؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
منم بار اولمه..ببخشید هیسترو دقیقا برا چیه؟

رحمو بررسی میکنن اگه احیانا چسبندگی یا پولیپ چیزی باشه که مانع بارداری بشه برطرفش میکنن بعدم خراش میدن رحمو

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
رحمو بررسی میکنن اگه احیانا چسبندگی یا پولیپ چیزی باشه که مانع بارداری بشه برطرفش میکنن بعدم خراش می ...

آهان اونم بیهوشی داره؟؟سخته؟؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
چه خوب به سلامتی بغلش کنی 

عزیزم ببخشید شماهم با آی وی اف باردار شدین؟ ؟

سلام دوستان من امروز روز یازده انتقالم . امروز دقیقا روزیه که ماه قبل پریود شدم از صبح درد پریودی دارم دقیقا عین ماه های قبل درد دارم . 😭😭😭😭😭 از صبح معدمم بهم ریخته انگار ترش کردم 

نمیدونم چمه یعنی امکانش هست که پریود بشم ؟ 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
آخه خیلیا میگن علائم از روز7شروع میشه ولی من هیچ علائمی ندارم خودمم یبوست میشم که سمه  و اینکه ...

شربت لاکسی ژل بخور

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام دوستان من امروز روز یازده انتقالم . امروز دقیقا روزیه که ماه قبل پریود شدم از صبح درد پریودی دا ...

نه اما منم روز لانه گزینی این دردا رو داشتم اروم باش خیره ان شاءالله