2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
منم اواخر بارداری خیلی خارش داشتم انزیمای کبدم دادم مشکلی نبود ولی تنم همه زخم بود از بس میخاروندم و ...

منم از میدم خداکنه مشکل کبدی نباشه مرسی عزیزه دلم😘

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله من یه دوفاستون دارم و یه شیاف اتفاقا به همه میدن ویتامین د رو اما نمیدونم چرا به من نداده!

ممنون عزیزم جواب دادی

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
اصلا نگران نباش اکثریت اوایل واژینال سونو میشن من حتی ۱۶ هفته هم واژینال سونو شدم واسه چک کردن سرکلا ...

ممنون خدا حافظش باشه 

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
عزیزم من بارداریم طبیعیه اما شیاف دارم چون از اول بچم پایین بود متاسفانه شیاف خیلی خوبه از زایمان زو ...

قربونت خانوم گل خدا بچه ات و برات حفظ کنه صحیح و سالم بیاد بغلت

عزیزم منم از ای وی اف خبر ندارم ویتامین‌د میدن یا نه ولی توی بارداری طبیعی نمیدن اینو تو‌اینترنت خون ...

بله خاهر منم همینو میگفت ولی نمیدونم دکتر صلاح دونسته داده این ماه استفاده میکنم ماه بعد برم حتما بهش میگم برام آزمایش ویتامین دی بنویسه نرمال بود دیگه به دکتر میگم دیگه ننویسه 

خانم هایی که انتقال جنین داشتید و باردارن کارهای خونه رو خودشون انجام میدن یا نیروی کمکی دارن قراره ...

من غذا درست کردن جمع و جور کردن و ظرف شستن روخودم انجام می دم تمیزکاری جاروبرقی طی گردگیری روانجام نمیدم

سلام دوستان من دیروز رفتم سونو جنین 5 هفته بود و قلبش هم ضربان داشت ولی دکتر واژینال سونو کرد من اول ...

شما توووی ۵ هفته قلب تشکیل شده بود؟!!!؟؟؟؟ چه عالی! من اولین بار شش هفته و پنج روز رفتم تشکیل نشده بود گفت زوده و توووی هشت هفته دید قلبو!!

عزیزم دیرتر بری بهتره نینیتم میبینی منم یه سقط داشتم توی هفت هفته رشدش متوقف شد چرا به من نداد؟

نگران نباش عزیزم چه بهتر ندادن والا اینقد که عوارض دارن برا جنین ....

شما توووی ۵ هفته قلب تشکیل شده بود؟!!!؟؟؟؟ چه عالی! من اولین بار شش هفته و پنج روز رفتم تشکیل نشده ب ...

نمیدونم گفت ضربان قلب داره منم خیلی تعجب کردم ولی اونجا ی خانومی بود برای بچه دومش اومده بود گفت بچه اولش 8 هفته ضربان قلب داشته بچه دومش 5 هفته ضربان قلب داشته و هر دو بچه اش پسر بودن ولی با علائم متفاوت

شما توووی ۵ هفته قلب تشکیل شده بود؟!!!؟؟؟؟ چه عالی! من اولین بار شش هفته و پنج روز رفتم تشکیل نشده ب ...

اره منم تعجب کردم هیوا جان هفته هارو بر اساس پریود حساب کردی ؟

اره منم تعجب کردم هیوا جان هفته هارو بر اساس پریود حساب کردی ؟

اره چون توی روند جنین هم تئوری بیشتر از شش هفته خونده بودم بامزه بود

بله همینطور وقتی رفتم سونو قلب بهم گفت هفته رو که مثل پریودم بود 

بچه ها اون موقعی که تو سیکل ای وی اف بودید روز ۹.۱۰ پریودتون که سونو شدید سایز تخمکاتون چقدر بود ؟ ی ...

من یک شنبه سونو روز نهم انجام دادم یه دونه ۱۰ یه دونه ۱۲ ۵ تا سایز ۸ یه دونه هم ۶ داشتم بقیه هم ریزتر بودن 

دکتر گفت کوچیکن دوباره امپول داد قراره فردا برم ببینم چقد رشد کردن